Tökéletes sminkek, néha-néha egy baki - górcső alatt Katalin hercegnő sminkjei

Katalin2015 Katalin hercegnő smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin nemcsak a ruhaválasztás terén tudatos, de a sminkelésben is otthon van. Az esküvője előtt is sminkmester tanította meg arra, hogyan hangsúlyozza, amit kell, így a nagy napra állítólag nem is fogadott szakembert. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük, mi az, amit érdemes ellesnünk Katalintól, és mi az, amit ő esetleg másképp csinálna. 

Katalin tudja, mi áll jól neki

A hercegnő arcának karaktere tökéletes összhangban van a sminkjével, érdemes ellesni tőle jó pár dolgot. Szemet gyönyörködtetőek a ruhái, amikhez tökéletes ráérzéssel választ kiegészítőket. Igazán stílusos, tiszteletet parancsoló ez az elegancia. Tisztában van arcának részleteivel, általában a sminkje is tökéletes.

Forrás: AFP

Csak semmi flanc, extra szín és árnyalat

Ez a makulátlan smink a következőkből áll: alapozóval egységesíti bőre színét, amit púderrel fixál, a szemeit általában fekete szemceruzával kontúrozza körbe, néha használ egy középbarna szemhéjpúdert is. Az arcpírt általában az arc közepére helyezi, és egy természetes árnyalatú ajakrúzzsal fejezi be fenséges megjelenését.

Katalin nemcsak sminkelni, de grimaszolni is nagyon tud - íme a bizonyíték:

/1501/Katal201518224246

Tippjeim Katalinnak

Szerintem még előnyösebb lenne, ha highlighterrel elkendőzné a szem alatti területet, kiemelhetné az arccsontját, ezáltal az arc ragyogóbb, természetes fénnyel telített lenne. Katalin szemöldöke természetes vastagságú, szépen szedett, de a külső ívét picit megnyújtanám. A szemét alul semmiféleképp nem húznám ki: bár Katalin így szokta, ez a határozott vonal keményíti a vonásait, és még feltűnőbb a szem alatti területe.

Forrás: AFP

Lágy, krémes szemhéjkrémmel helyettesíteném a szemfestését, mindenképpen használnék bézs színt, a kemény feketét pedig mélybarnára cserélném. Szempilláit ívelném és dúsító szempillaspirállal öltöztetném fel. Az arcpirosítót óvatosabban használnám, nekem néha különböző alkalmi megjelenéseinél túl sok - inkább lecserélném krémpirosítókra. Sokkal lágyabb hatásúak ugyanis a krémpirosítók, mint por állagú társai. Ajkának természetességéhez jól illenek a mályvás árnyalatok, de egy-két élénkebb színtől, mint például a korall, a lazac vagy akár a piros még izgalmasabb lehetne a megjelenése.

Neked hogy tetszik Katalin sminkje?

Forrás: AFP
Gumicsizma helyett estélyi - Katalin hercegnő emlékezetes stílusváltásaihttp://www.life.hu/trend/20150129-katalin-hercegno-emlekezetes-stilusvaltasai.htmlMelyik nő ne akarná Katalin híres gardróbját? A hercegnőből igazi stílusikon lett az évek alatt, de persze ő sem így született. Megmutatjuk, milyen változásokon ment keresztül - érdemes tanulni tőle!Trend--A férfiak szerint Katalin hercegnő a világ legjobb nője - Az is kiderül, miérthttp://www.life.hu/trend/20150130-katalin-hercegno-a-vilag-legjobb-noje-a-ferfiak-szerint.htmlSötétbarna haj, zöld szemek, jó alak, nem dohányzik, alkalmanként iszik csak, ráadásul még hercegnő is. Bizony, mindenki kedvenc Katalinja lett a férfiak szerint a világ legjobb nője. Trend--A legszebb maradt a végére! Álomszép éjkék estélyiben nyűgözte le New York-ot Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20141210-a-terhes-katalin-hercegno-ejkek-estelyi-ruhaban-new-york-i-latogatasuk-utolso-napjan.htmlA háromnapos New York-i látogatás utolsó estélyére tartogatta a legszebb ruháját Katalin hercegnő. A bájos kismama gyönyörű éjkék estélyiben jelent meg a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban tartott eseményen.Trend--Új stylistja öltözteti dögösebbre Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20141103-katalin-hercegnonek-uj-stylistja-van-aki-mereszebben-es-divatosabban-oltozteti-fel-a-hercegnot.htmlA hercegnő új stílustervezője egy merészebb és divatorientáltabb vonalat célzott meg. Vajon mit szól majd ehhez a királynő, aki már eddig is kritizálta Katalin öltözködését?Trend--Először jelent meg a nyilvánosság előtt a várandós Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20141021-katalin-hercegno-eloszor-jelent-meg-nyilvanos-esemenyen-masodik-terhessege-bejelentese-ota.htmlA második gyermekével várandós Katalin először tudott eleget tenni hivatali kötelezettségének. A hercegnőt ugyanis terhességi rosszullétek gyötörték. Most mosolyogva, csinosan fogadta Szingapúr miniszterelnökét és nejét Vilmossal az oldalán.Trend--Babavárás alatt csinosan? Nem lehetetlen! Stílusleckék Blake Lively-tól és Katalintólhttp://www.life.hu/trend/20141216-blake-lively-szineszno-es-katalin-hercegno-babat-varnak-kozben-nagyon-csinosak.htmlRengeteg csinos hírességet ismerünk, ám a babavárás alatt sokan még közülük is elhagyják magukat. Blake Lively színésznő és Katalin hercegnő alapvetően is jól öltöznek, ám a terhességük alatt mindketten extrán kitesznek magukért. Fittek, csinosak, látszik, hogy tényleg jól élik meg az áldott állapotot, és nem felejtenek el nőnek lenni. Tanulj tőlük!TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.