szájszívó száj kupak szépség ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új őrület hódít a tinilányok és a divatbloggerek körében. Ha telt ajkat szeretnének pillanatok alatt varázsolni, felcuppantják a több színben, formában kapható ajakkupakot, és már kész is. 

A dús hatás ugyan csak néhány percre marad meg, de egy-két szelfire éppen tökéletes. Mivel a kis kupak, ami a szájra cuppantva néhány percig vákuumot képez, elég kicsi, ezért a táskában vagy zsebben tartva bármikor kacsásra pumpálhatják ajkaikat a lányok.

A "kupakolás" után jöhet egy pár réteg szájfény az igazán természetes hatás érdekében.

Az otthon próbálkozni vágyóknak üzenjük, valószínűleg a kívánt hatást egy egyszerű ásványvizes kupakkal is el lehet érni.

Tuti tippek a T-vonal zsírosodása ellenhttp://www.life.hu/trend/20150129-a-t-vonalban-zsiros-bor-elleni-tippek.htmlNem különösebben problémás a bőröd, de a T-vonallal mégis napi küzdelemben állsz? Próbáld ki tippjeinket, és hamarosan megszűnik a probléma. Trend--Jennifer Lawrence ismét tökéletes ruhában vonult - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150130-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-cobie-smulders-solange-knowles-jennifer-lawrence-emma-stone.htmlHogy lehet az, hogy Jennifer Lawrence képtelen hibázni? A világsztár a héten ismét megmutatta, hogy bárkit leiskoláz, ha divatról van szó. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Őrülten jó frizurák 2015 tavaszára - tanulj a sztároktól!http://www.life.hu/trend/20150202-frizurak-2015-tavaszara-amik-nagyon-trendik-tanulj-a-sztaroktol.htmlAkárhogy is számoljuk, egy hónap, és tavasz van, ilyenkor pedig jólesik a megújulás. Egy szuper frizura mindig remek ötlet - ha van kedved kicsit változtatni a külsődön, akkor érdemes már konkrét ötletekkel odaállni a fodrászod elé. A világsztárokat a legmenőbb hajmágusok veszik kezelésbe hétről hétre, így ahhoz kétség sem férhet, hogy ők a legtrendibb frizurákat viselik. Tanulj tőlük!TrendAFPKendall Jenner és Cara Delevingne ismét összegabalyodtak - Erről a képről beszél most mindenki!http://www.life.hu/trend/20150203-kendall-jenner-es-cara-delevingne-a-love-magazin-cimlapjan-pozolnak.htmlA szemöldökéről elhíresült Cara és a Kardashian klán fiatal üdvöskéje újra helyet kapott a provokatív Love magazinban.TrendOrigoTökéletes sminkek, néha-néha egy baki - górcső alatt Katalin hercegnő sminkjeihttp://www.life.hu/trend/20150202-katalin-hercegno-sminktrukkjei-mi-az-amit-maskepp-kene-csinalni-larion-oscar-tippjei.htmlKatalin nemcsak a ruhaválasztás terén tudatos, de a sminkelésben is otthon van. Az esküvője előtt is sminkmester tanította meg arra, hogyan hangsúlyozza, amit kell, így a nagy napra állítólag nem is fogadott szakembert. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük, mi az, amit érdemes ellesnünk Katalintól, és mi az, amit ő esetleg másképp csinálna. Trend--Sarka Kata dögös, Kulcsár Edina bájosan szexi menyasszony letthttp://www.life.hu/trend/20150202-sarka-kata-es-kulcsar-edina-menyasszonyi-ruhaban-egy-kozos-foton.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.