Rihannát talán első klipjében láttuk utoljára visszafogott szettben. De nem is baj, hiszen így is szeretjük az extrém énekesnőt. Összeszedtük Rihanna legvadabb ruháit, amiket a korábbi Grammy-díj-átadókon viselt. 

Kivillanó combok

A 2014-es elő-Grammy brunchon sárga ruhában mutatta meg bal lábát teljes hosszában, illetve melle közét a barbadosi szépség. 

Forrás: AFP

 Dögös vörös

A 2013-as díjátadóra sokkal visszafogottabb szettben érkezett, mint amit megszoktunk tőle, de egy-egy hidegebb pillanatban azért megengedte, hogy megcsodálhassuk az átütő mellbimbóit. A ruha pedig káprázatos volt.

Forrás: AFP

 Egy centit látni, egy centit nem látni...

2011-ben nem sok mindent bízott a fantáziánkra az énekesnő, minden második centi látható volt a testéből a Gautier ruhacsoda alatt.

Forrás: AFP

 Elöl-hátul kivágva

A 2010-es Grammyn Rihanna az okos lány meséjét játszotta el, volt is rajta földig érő ruha, meg nem is. Az Armani estélyiben teljes hátat, lábat és egy kis dekoltázst is mutatott a közönségnek.

Forrás: AFP

Tollakban a színpadon

Említésre méltó az énekesnő 2008-as fellépőruhája. Egy tollas, fűzős ruhakölteményben lejtett a színpadon, mikor előadta az Umbrella című számát. Ebben az évben nyert ő maga is először díjat. 

Forrás: AFP

 

2014 stílusikonja, Rihanna
Az amerikai CFDA Rihannát választott az év stílusikonjának. Láthattuk bikiniben, szuperátlátszóban, diszkrét ruhában, de még mellbimbótapaszban is.