Kivillanó combok, átütő mellbimbók - Rihanna legvadabb Grammy-ruhái

fashion week Grammy 2015 ruha Rihanna díjátadó Grammy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihannát talán első klipjében láttuk utoljára visszafogott szettben. De nem is baj, hiszen így is szeretjük az extrém énekesnőt. Összeszedtük Rihanna legvadabb ruháit, amiket a korábbi Grammy-díj-átadókon viselt. 

Kivillanó combok

A 2014-es elő-Grammy brunchon sárga ruhában mutatta meg bal lábát teljes hosszában, illetve melle közét a barbadosi szépség.

Forrás: AFP

Dögös vörös

A 2013-as díjátadóra sokkal visszafogottabb szettben érkezett, mint amit megszoktunk tőle, de egy-egy hidegebb pillanatban azért megengedte, hogy megcsodálhassuk az átütő mellbimbóit. A ruha pedig káprázatos volt.

Forrás: AFP

Egy centit látni, egy centit nem látni...

2011-ben nem sok mindent bízott a fantáziánkra az énekesnő, minden második centi látható volt a testéből a Gautier ruhacsoda alatt.

Forrás: AFP

Elöl-hátul kivágva

A 2010-es Grammyn Rihanna az okos lány meséjét játszotta el, volt is rajta földig érő ruha, meg nem is. Az Armani estélyiben teljes hátat, lábat és egy kis dekoltázst is mutatott a közönségnek.

Forrás: AFP

Tollakban a színpadon

Említésre méltó az énekesnő 2008-as fellépőruhája. Egy tollas, fűzős ruhakölteményben lejtett a színpadon, mikor előadta az Umbrella című számát. Ebben az évben nyert ő maga is először díjat.

Forrás: AFP

Melyik ruha volt a legjobb?

2014 stílusikonja, Rihanna

Az amerikai CFDA Rihannát választott az év stílusikonjának. Láthattuk bikiniben, szuperátlátszóban, diszkrét ruhában, de még mellbimbótapaszban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.