Mégsem kislányt vár Jessica Biel és Justin Timberlake?

Forrás: AFP/David Becker -
terhesség kisfiú szülés kislány Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindenórás Jessica Biel a minap egy kék ajándékcsomaggal libbent ki egy üzletből, ez pedig rögtön arra engedte következtetni a világot, hogy a sztárpár valójan kisfiút vár.

Annak ellenére, hogy korábban egy családhoz közeli ismerős kikotyogta, hogy a sztármama kislányt hord a szíve alatt, most úgy tűnik, a forrásnak mégsem volt igaza. Legalábbis a Daily Mail szerint.

Forrás: AFP/David Becker

A szépséges Jessicát ugyanis a portál képeinek tanúsága szerint egy kék csomagocskával látták, vagyis egyértelmű, hogy a stílusos kismama hamarosan egy kisfiúnak ad majd életet. Vagyis az igazságot továbbra is homály fedi, egy azonban biztos, hogy hamarosan vilgára jön a kis csöppség. Már nagyon várjuk!

Így puszilja Justin felesége pocakját:

Mr. Timberlake egy igazán cuki képet posztolt magáról a születésnapján. Persze nem csak egy szokványos szelfire kell gondolni, annál ugyanis egy sokkal szebb portré készült. Az édes fotóért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.