Elolvadtunk: így puszilja Justin Timberlake a felesége gömbölyödő pocakját

terhesség Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülinapos Justin Timberlake köszöni, jól van, és egy Instargram-fotóval azt is elárulta, miért ez a legboldogabb szülinapja. 

,,Köszönöm nektek a születésnapi köszöntéseket! Én pedig megkapom a legszebb ajándékot, amit csak lehet. Már alig várom" - írta a zenész Instargram fotója alá - a képen felesége, Jessica Biel pocakjára ad egy cuppanósat. A világsztár azt is jelezte a posztjában, hogy még ők sem tudják, kisfiú vagy kislány lesz a baba. Meg kell hagyni, mi elolvadtunk a fotó láttán...

Forrás: Instagram/justintimberlake

A sztárpárról tavaly ősszelröppentek fel olyan hírek, hogy Jessica babát vár, decemberben pedig Justin egykori zenésztársa pletykált arról, hogy a párnak gyermeke születik. Justintól és Jessicától azonban ez az első hivatalos bejelentés a terhességről.

Stílusos sztármamik - no de hol marad Jessica?

Míg Blake Lively-t végig fotózták a terhessége alatt, Jessica Biel-t sokkal nehezebb lencsevégre kapni. A színésznőről csak elvétve készültek fotók az utóbbi hónapokban, így sajnos nem láthattuk stílusos kismamként. Pedig Jessica is mindig szupercsinos!

Igazi bébibummra számítunk 2015-benhttp://www.life.hu/csalad/20150118-igazi-bebibummra-szamitunk-2015-ben.htmlA legtöbb híres nő általában nem szívesen szakítja meg a karrierjét, még egy terhesség miatt sem. Egy feltűnő has igazán sok fejfájást okozhat a celebnőknek, ha filmszerepet kapnak, turnéra indulnak, vagy meg kell jelenniük valahol. Ettől függetlenül jó látni, mikor az elfoglalt hírességek időt szakítanak arra, hogy boldog családot alapítsanak. Íme, néhány színész, tévésztár és zenész, akinek idén születik meg a gyereke.CsaládOrigoDöbbenet! Közel 7 kilós óriásbébije született egy nőnekhttp://www.life.hu/csalad/20141208-majdnem-7-kilos-oriasbebije-szuletett-egy-nonek-coloradoban.htmlNem csupán a szülőket, hanem a kórház dolgozóit is sokkolta a „kis" Mia Yasmin testsúlya.Család--Szauna, alkohol és a többiek – tiltólistás dolgok a terhesség alatthttp://www.life.hu/csalad/20150114-terhesseg-alatt-mit-szabad-es-mit-nem-alkohol-szauna-szolarium-napozas-huseves.htmlAzt remélhetőleg minden kismama tudja, hogy a kábítószerfogyasztás és a cigarettázás kifejezetten tiltott a terhesség alatt. Ám vannak olyan ételek, mozgásformák, élethelyzetek, amiket szintén érdemes kerülni abban a bizonyos 9 hónapban. Ha már várandós vagy, de ha még gyermekvállalás előtt is állsz, jó, ha tisztában vagy a tiltólistás dolgokkal! Család--Kiderült! Kislányt vár Jessica Biel és Justin Timberlakehttp://www.life.hu/csalad/20150122-jessica-biel-es-justin-timberlake-kislanyt-varnak.htmlA sztárpár egyik közeli ismerőse kotyogta ki az örömhírt: a színésznőnek és énekes férjének hamarosan kislánya fog születni.Család--Jessica Biel lehet, hogy terhes, az emberek pedig teljesen megőrültekhttp://www.life.hu/csalad/20141030-jessica-biel-es-justin-timberlake-elso-gyermekuket-varjak-allitolag.htmlJustin Timberlake neje ott árulta el magát, hogy vásárlás közben lefotózták őt és egyre kerekedő pocakját. Bár a fiatal házaspár egyik tagja sem árult el semmit, az internet szinte kész tényként kezeli a három hónapos terhességet.Család--Ennél cukibban nem lehet bejelenteni a babavárást – Elbűvölő videóhttp://www.life.hu/csalad/20150110-nyilvanos-fotofulkeben-jelenti-be-a-feleseg-a-ferjnek-hogy-babat-var-elbuvolo-video.htmlMár az egész világot bejárta Jessica Devins videója, amelyben tudatja férjével a nagy hírt: első gyermeküket hordja a szíve alatt. Édes videó következik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.