Séta közben kapták lencsevégre az egykori szexszimbólumot, Yasmin Bleeth-t. A fotós minden bizonnyal nagyon élesszemű volt, ugyanis nagyon nehéz ráismerni a Vízimentők piros fürdőruhás bombázójára. 

Mi történt Yasminnel? A színésznő még mindig csak 46 éves, de jónéhány kilót magára kapott, és a ruházata sem arról árulkodik, hogy nagy gonddal válogatta össze a darabokat. Az egykori vízimentő bombázók közül egyébként Pamela Anderson még mindig szuperül tartja a formáját, nemrégiben a Love magazin adventi naptárába készült róla pikáns videó... de ezzel szinte egyedül is van... 

Forrás: Northfoto

Ha a fotóról nem ugrana be, megmutatjuk: így nézett ki Yasmine a sorozatban:  

Forrás: Northfoto
Nicole Eggert is elhagyta magát
Yasmine-hoz hasonlóan Nicole Eggert is büszkén virított piros fürdőruhájában a Baywatch-ban, ám az évek és a szülések során sok súlyfelesleg szaladt fel rá, amitől azóta sem sikerült megszabadulnia. Nicole korábban egy tv-műsorban vállalta fel túlsúlyát és slampos öltözködését. Az egykori Baywatch cica  a What not to Wear csapatától kért öltözködési tanácsokat, mert saját bevallása szerint túlsúlya miatt már egyáltalán nem érdekelte az utóbbi időben, hogy mit vesz fel.