Rá sem ismerni a Baywatch egykori bombázójára

Forrás: Northfoto -
Baywath hízás Yasmine Bleeth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Séta közben kapták lencsevégre az egykori szexszimbólumot, Yasmin Bleeth-t. A fotós minden bizonnyal nagyon élesszemű volt, ugyanis nagyon nehéz ráismerni a Vízimentők piros fürdőruhás bombázójára. 

Mi történt Yasminnel? A színésznő még mindig csak 46 éves, de jónéhány kilót magára kapott, és a ruházata sem arról árulkodik, hogy nagy gonddal válogatta össze a darabokat. Az egykori vízimentő bombázók közül egyébként Pamela Anderson még mindig szuperül tartja a formáját, nemrégiben a Love magazin adventi naptárába készült róla pikáns videó... de ezzel szinte egyedül is van...

Forrás: Northfoto

Ha a fotóról nem ugrana be, megmutatjuk: így nézett ki Yasmine a sorozatban:

Forrás: Northfoto

Nicole Eggert is elhagyta magát

Yasmine-hoz hasonlóan Nicole Eggert is büszkén virított piros fürdőruhájában a Baywatch-ban, ám az évek és a szülések során sok súlyfelesleg szaladt fel rá, amitől azóta sem sikerült megszabadulnia. Nicole korábban egy tv-műsorban vállalta fel túlsúlyát és slampos öltözködését. Az egykori Baywatch cica a What not to Wear csapatától kért öltözködési tanácsokat, mert saját bevallása szerint túlsúlya miatt már egyáltalán nem érdekelte az utóbbi időben, hogy mit vesz fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.