Nicole Eggert Baywatch hízás túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Eggert a Baywatchban még büszkén virított piros fürdőruhájában, ám az évek és a szülések során sok súlyfelesleg szaladt fel rá, amitől azóta sem sikerült megszabadulnia.

Nicole most egy tv-műsorban vállalta fel túlsúlyát és slampos öltözködését. Az egykori Baywatch cica a What not to Wear csapatától kért öltözködési tanácsokat, mert saját bevallása szerint túlsúlya miatt már egyáltalán nem érdekelte az utóbbi időben, hogy mit vesz fel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nicole és kolléganője, Pamela Anderson még a Baywatch idején

Az immár 41 éves színésznő korábban sem csinált titkot abból, hogy nehézségekkel küszködött, amikor megszülte gyermekeit, hiszen képtelen volt leadni a felszedett kilókat, de a helyzet azóta csak rosszabb lett. A videóban megnézhetitek, hogyan fest mostanság az egykori bombázó.

10 kilót fogyott - Törékeny lány lett Eszterhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130110-10-kilot-fogyott-torekeny-lany-lett-eszter.htmlHeti 3 perc intenzív mozgás elég az edzettséghezhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130109-ujszeru-edzesprogramot-dolgoztatak-ki-a-kutatok-heti-3-perc-intenziv.htmlAgyat talált a gyorséttermi ebédjében a diák - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130109-agyat-talalt-a-gyorsettermi-ebedjeben-a-diak-foto.htmlFogyókúrázni segít a 31 kilót leadott Kelly Osbournehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130108-a-karcsu-kelly-osbourne-enekesno-megmutatja-a-noknek-hogyan-kell.html285 kilót fogyott a világ legkövérebb emberehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130107-285-kilot-fogyott-paul-mason-a-vilag-legkoverebb-embere-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.