Hamarosan még nagyobbra bővül Angelina Jolie és Brad Pitt családja. Sajtóhírek szerint újabb gyermeket fogadnak örökbe Angie-ék. 

Az OK! magazin információi szerint a kétéves kisfiút Moussa-nak hívják, és szíriai menekült. Angie akkor találkozott vele, mikor ENSZ-nagykövetként a menekülttáborába látogatott, és saját bevallása szerint azonnal megkedvelték egymást. 

Forrás: AFP/Kevin Winter

A színésznő arról is beszélt, hogy onnantól kezdve, ahogy puszit adtak egymással a fiúcskával, különleges kötelék alakult ki köztük, és az ott tartózkodása alatt végig elválaszthatatlanok voltak egymástól. 

Lehet, nem Moussa lesz az utolsó
Angelina már korábban is beszélt arról, hogy hat gyermekük mellé még két kicsit fogadnának örökbe. Nos, az egyik úgy tűnik, már meg is van. A párnak három adoptált gyermeke van, Madoxx, Pax és Zahara. Angelina 2006-ban szülte meg Shiloh nevű kislányukat, két évvel később pedig ikreknek adott életet, ők Knox és Vivienne. Angie arról is beszélt, hogy szeretne még saját babát is, vajon a nyolcadik bébi újra a vér szerinti gyerekük lesz?
Papírzsepikkel elő! Megható videó készült az örökbefogadásól

Az örökbefogadás népszerűsítésére létrejött rövidfilm egy árvaházban játszódik. A többdíjat is megnyert, Kréta című alkotást igaz történet ihlette, itt pedig meg is nézheted.