Az Anna & The Barbies énekesnőjétől már megszokhattuk az extrémebbnél extrémebb összeállításait a Rising Starban. Nézd meg, most miben domborított!

Csábító sellőlányként zsűrizett a Rising Starban vasárnap este Pásztor Anna. Az Anna & The Barbies énekesnője, aki hétről hétre egyre különlegesebb ruhakölteményekkel lepi meg a nagyérdeműt, ezúttal egy mélyen dekoltált, hófehér szettben lépett a tehetségkutató műsor színpadára.

Forrás: TV2/Rising Star

„Azt néztem innen fentről a színpadról, hogy Pásztor Anna egy sellőlánynak öltözött" – hangzott el a megjegyzés Majka szájából, akinek figyelmét leginkább az énekesnő fejdísze ragadta meg. A nem mindennapi kiegészítőt kagylók, csigák és gyöngyök díszítették. Hogy Pásztor Anna szerint minek öltözött aznap este, az kiderül az alábbi videóból:

 

Meddig vadulhat még Pásztor Anna és Ördög Nóra?
Hétről hétre egyre izgalmasabb ruhákban láthatjuk a Rising Star két állandó hölgyszereplőjét: Pásztor Anna fejdíszei és Ördög Nóra dominakosztümje csak a kezdet volt. Ám mi a határ, meddig vadulhatnak még? A Life.hu ITT járta körbe a témát szakértő segítségével.