Elég magas volt az egy négyzetméterre jutó világsztárok száma Kanye West bemutatóján. Természetesen a nagyasszony, Anna Wintour is tiszteletét tette, ám láthatóan nem viselte jól a gyerekzajt. Hogy ki visz ilyen eseményre egy kisgyereket? Megmutatjuk!

Kanye és az Adidas kollaborációjának eredményét csütörtök este mutatták be a divathéten. Az első sorokban "mindenki" ott volt, aki számít: Beyoncé és JayZ, Kim Kardashian, aki természetesen kislányát is elhozta, és Anna Wintour.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Kezdetben még Anna együtt fotózkodott Kimmel és Kanyével, ám arra azért nem vennénk mérget, hogy valóban boldog volt a gondolattól, hogy a celebpárral kerülhet egy szelfire. Már csak azért sem, ahogyan Kim Kardashiannak sikerült felöltöznie a bemutatóra....

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Később azonban már a Vogue mindenható úrnője a képek tanúsága szerint láthatóan nem élvezte annyira a gyereksírást, semmi kedve nem volt Kanye zajos sikeréhez. A Daily Mail fotóján ez méginkább látszik. A kicsi Norh ugyanis nem mutatott túl nagy érdeklődést a bemutató iránt, így az édesanyja még a vége előtt távozott vele a backstage-be, Annát pedig zavarta a felfordulás. De nem csak ő volt ezzel így - más divatújságírók is azt nyilatkozták, hogy nagyon idegesítő volt a gyereksírás. 

Forrás: AFP/Fernanda Calfat

A bemutatón egyébként ott volt még Rihanna is, aki ismét szupercsinos volt:

Alexander Wang divattervező RihannávalForrás: AFP/Dimitrios Kambouris

És persze az elmaradhatatlan Jenner klán. 

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris