A Keleti nyugalom - Marigold Hotel című film második részének bemutatóján Kamilla hercegnő tündökölt. Oké, ehhez azért kellett néhány gyémánt és rubin is.

Szexbotrányok a brit királyi családban
Gárdisták maszturbálása, a királynő komornyikjának melegpornója és nyilvános szex Windsor ősi falainál. A brit királyi család az elmúlt két évtizedben sem szűkölködött kisebb-nagyobb patáliákban, és akkor még bele se melegedtünk a felsorolásba. Itt elolvashatod az elmúlt 20 év legérdekesebb eseteit.

Ennyi drágakövet még sosem láttunk Kamilla hercegnőn! A brit trónörökös felesége, aki tetőtől talpig bordóba és bársonyba öltözött az eseményre, gyémántokból és rubinokból álló nyakláncot, fülbevalót és karkötőt is viselt. A ruháját egyébként az az Anna Valentine tervezte, aki szürke organzából készült menyasszonyi ruháját is megálmodta. A Keleti nyugalom - Marigold Hotel című film második részének bemutatóján természetesen ott volt az előző részben is szereplő Judi Dench és Maggie Smith is.

Forrás: NORTHFOTO

És ilyen közelről:

Forrás: NORTHFOTO

 

Drágakövek a gyógyítás szolgálatában

A víz "intelligens" viselkedését, valamint az ásványi anyagok gyógyerejét ötvözi a többezer éves szer, a drágakővíz, amelyet a leírások szerint hatékonyan használtak fel a legkülönbözőbb megbetegedések gyógyítására. Különösen ajánlották azoknál a problémáknál, ahol gyorsan és komplex módon - kívül és belül is sürgetve a gyógyulást - próbáltak változást elérni. A Life.hu korábbi cikkében elolvashatod, milyen ásványokat használtak a leggyakrabban "drágakővíz" készítésére.