Transznemű modell pucér fotója robbantotta fel az internetet

prosztatarák modell kép fotó hererák Adam Levine pucér meztelen vetkőzés transzneműség magazin Maroon 5
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erről beszél most a fél világ: Adam Levine ikonikussá vált meztelenkedése mintájára vetkőzött a transznemű Aydian Dowling az FTM hasábjain.

2011-ben történt, hogy Adam Levine a brit Cosmopolitan hasábjain vetkőzött totál meztelenre, férfiasságát pedig akkori barátnőjével, Anne Vyalitsynával takartatta ki. A hatalmas visszhangot keltő kép egy prosztata- és hererák veszélyeire felhívó kampány részeként kavarta fel akkor az állóvizet.

Jobb oldalon Adam Levine a brit Cosmopolitan-ben, bal oldalon Aydian Bowling az FTM magazinban
Forrás: FTM Magazine, Cosmopolitan UK

Hasonló célok és koncepció mentén született meg az FTM magazin fotója, amely már megjelenése óta hatalmas visszhangot váltott ki. A képen a 27 éves transznemű modell, Aydian Dowling szerepel egy szál semmiben, intim testrészeit pedig a Maroon 5 frontemberéhez hasonlóan egy női kéz, esetében felesége, Jenilee takarja el gondosan.

Amputált lábú modell lett a New York-i divathét legnagyobb sztárjahttp://www.life.hu/trend/20150217-az-amputalt-labu-jack-eyres-modell-lett-a-new-york-i-divathet-legnagyobb-sztarja.htmlIlyen még nem volt: az FTL Moda kerekesszékes modelleken mutatta be 2015-ös őszi-téli kollekcióját, a legnagyobbat mégis a lábamputáláson átesett Jack Eyres kifutóra lépése szólt.Trend--Ő nyerte a törökországi transzszexuális szépségversenythttp://www.life.hu/trend/20140625-torokorszag-elso-transzszexualis-szepsegversenye.htmlElső alkalommal rendeztek Törökországban transzszexuális szépségversenyt.TrendOrigoTe vagy az, Karlie? Felismerhetetlen lett a szupermodellhttp://www.life.hu/trend/20150224-karlie-kloss-felismerhetetlen-lett-a-v-magazin-fotosorozataban-es-otthagyja-a-victorias-secretet.htmlÍgy még sosem láttuk Karlie Klosst: a Victoria's Secret modell a V magazin kedvéért váltott drámai stílusra.TrendOrigoA plasztikai műtétek megszállottja lett a transznemű nő – az eredmény sokkolóhttp://www.life.hu/trend/20140912-a-transznemu-tatiana-williams-a-plasztikai-mutetek-megszallottja-lett-hatalmas-feneke-van.htmlA transznemű Tatiana Williams műtétek és injekciók százaival próbálta elérni, hogy olyan teste legyen, mint Kim Kardashiannak vagy Nicki Minajnak. Az eredetileg fiúnak született Tatiana az elmúlt 20 évben a plasztikai beavatkozások megszállottja lett.Trend--"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" - Plus size modellek vs. Victoria's Secrethttp://www.life.hu/trend/20150221-plus-size-modellek-vezetesevel-kampanyt-inditottak-a-victoria-s-secret-uzletpolitikaja-ellen.html"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" jelszóval kezdtek aláírásgyűjtésbe a Victoria's Secret üzletpolitikája ellen plus size modellek. TrendOrigoNaná, hogy Conchita Wurst ellopta a show-t a Golden Globe vörös szőnyegén!http://www.life.hu/trend/20150112-conchita-worst-ruhaja-a-golden-globe-2015-voros-szonyegen.htmlConchita ment, és látták, hogy a szakállas énekesnő maga a valóság. Los Angeles is megismerkedett az osztrák énekessel.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.