Valóra vált álom: elkészült Hamupipőke báli ruhája

kristály jelmeztervezés Hamupipőke ruha mozifilm bál cipő Disney Lily James
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan a mozikba kerül minden idők egyik leghíresebb Disney-meséjének filmváltozata. Nézd meg, miben fog tündökölni a Hamupipőkét megformáló Lily James!

Összesen 247 méter ruhaanyagot és több mint 10 ezer darab Swarosvki kristályt használtak fel a Hamupipőke című film ikonikus kék színű báli ruhájához. A tüllcsodán, amelyet Sandy Powell jelmeztervező álmodott meg mai köntösben, 18 szabó dolgozott körülbelül 500 órán át.

Forrás: movies.disney.com/
Hófehérke a metróban, Jázmin hercegnő a kocsmában: rendhagyó fotósorozat a Disney-hősökrőlhttp://www.life.hu/news/20150107-disney-mesehosok-a-valo-vilag-mindennapi-szituacioiban-fotosorozat.htmlEgy újabb jópofa fotósorozat készült, amelyben sosem láthattuk még ennyire hétköznapinak kedvenc Disney-mesefiguráinkat.NewsOrigoMesehősök brutális halála – a rajzfilmtörténelem legtragikusabb pillanataihttp://www.life.hu/csalad/20150122-a-legtragikusabb-mesehos-halalok.htmlA halál, mint motívum, a Disney-filmek egyik íratlan szabálya, aminek leginkább a feszültségkeltés a célja, bár az izgalom mellé a legtöbb filmben tanulság is társul. Íme, a Disney-mesék legszomorúbb halálesetei.Család--A Disney-szereplőket is elérte a Szürke-láz - így huncutkodik Jázmin és Hamupipőkehttp://www.life.hu/intim/20150212-disney-szereplokkel-gondoltak-ujra-a-szurke-otven-arnyalata-jeleneteit.htmlSosem derült ki a mesékből, mit csinálnak a főszereplők, miután beteljesül a szerelmük, és boldogan élnek. Most bepillanthatunk a Disney-hősök hálószobájába. Intim--Kedvenc mesehőseidet már viselheted is - itt a Macskafogó ruhakollekcióhttp://www.life.hu/trend/20141219-macskafogo-kollekciot-keszitett-a-bp-shop.htmlGrabowski elnyűhetetlen piros pólója előtt tiszteleg a BP Shop új, Macskafogó kollekciójával. Mostantól pólókon, pulcsikon és sapkákon is hordhatjuk kedvenc szereplőinket.Trend--Szállj fel a legrázósabb Disney-hullámvasutakrahttp://www.life.hu/news/20150202-a-legjobb-hullamvasutak-a-disney-parkokban.htmlEgy Disney-parkba legalább egyszer az életben el kell jutni, legalábbis azok szerint, akik már jártak ott. Most megmutatjuk a Disney-parkok legjobb és legijesztőbb hullámvasutait. Garantáltan kedvet kapsz a száguldáshoz.NewsThinkstockEgy 5 éves beteg kislány miatt lett kopasz Hamupipőke – Megható fotósorozathttp://www.life.hu/drlife/20141210-egy-rakbeteg-kislany-miatt-lett-kopasz-egy-hamupipokenek-beoltozott-modell.htmlAhogy kihullott a kis Isabella Harvey haja, úgy kezdte elveszíteni önbizalmát a rákbeteg kislány. Egy kopasz Hamupipőke azonban újra helyreállította a gyermek önértékelését.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.