Első gyermekét várja a babaarcú szupermodell, Lily Cole

Forrás: AFP/Justin Tallis -
bejelentés baba terhesség honlap játék Lily Cole weboldal gyermekvárás figura gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit szépség saját oldalán jelentette be a hírt egy játékfigurára ragasztott post-iten. Gratulálunk!

Lily Cole babát vár! A 27 éves szupermodell, aki tavaly végzett a neves Cambridge-i Egyetem hallgatójaként, Impossible nevű saját reklámmentes weboldalán és Instagramon is bejelentette a nagy hírt.

Forrás: Instagram/Lily Cole

A modell annak idején éppen a honlap készítése közben ismerte meg üzleti partnerét, majd születendő gyermeke édesapját, Kwame Ferreirát. Lily Cole lehetséges terhességéről már akkor felröppentek a hírek, amikor az Elle Style Awards díjátadóján egy meglehetősen bő szabású, pink ruhában lépett a vörös szőnyegre.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A sejtelmek beigazolódtak, mi pedig sok boldogságot és egészséget kívánunk az újdonsült kismamának!

Kinőtt, megunt gyerekruhák? Nem is gondolnád, mennyi mindent csinálhatsz velükhttp://www.life.hu/csalad/20150204-regi-ruhadarabok-ujra-felhasznalasa.htmlA gyerek nő, mint a gomba – tartja a mondás, és akinek van gyereke, az a saját bőrén (pénztárcáján) tapasztalja, mennyire igaz is ez. Néhány hét, és a nadrágból máris kikandikál a boka, a pólóból kint a pocak, a kabátot pedig képtelenség begombolni. De a régi, kinőtt vagy megunt holmiknak nem feltétlenül kell a szemeteszsákban landolniuk.Család--Tilos lesz rágyújtani az autóban, ha gyerek is utazik bennehttp://www.life.hu/drlife/20150228-szivderito-tilos-lesz-ragyujtani-az-autoban-ha-gyerek-is-utazik-benne-angliaban.htmlOktóber 1-jétől törvény fogja tiltani Angliában az autósok számára, hogy rágyújtsanak a volán mögött, ha gyerek is ül a járműben.Dr. LifeThinkstockHarper Beckham a legstílusosabb gyerek - Még North Westnél is trendibb!http://www.life.hu/trend/20150217-harper-beckham-megverte-north-westet-stilusban.htmlIlyen szülőkkel, mint Beckhamék vagy Kardashianék könnyű divatos gyereknek lenni, de arra nem számítottunk, hogy Harper Beckham már háromévesen ennyire stílusos lesz.TrendOrigoIgazi kis gyerekparadicsom épül North Westnek a Kardashian-West luxusbirtokonhttp://www.life.hu/csalad/20150226-hatalmas-jatszoteret-epitenek-north-westnek-kim-kardashian-es-kanye-west-uj-luxusotthonukban.htmlA sztárpár nem ismer tréfát, ha kislányukról, Northról van szó. Nézd meg, micsoda játszóteret építenek a kétéves csöppségnek!Család--Kanyaróban halt meg egy másfél éves kisgyerekhttp://www.life.hu/drlife/20150224-kanyaroban-halt-meg-egy-kisgyerek-berlinben.htmlA tragikus eset Berlinben történt, a kisgyerek nem kapott védőoltást - közölték német egészségügyi tisztségviselők. Dr. Life--Előkerült Jay-Z eltitkolt szerelemgyerekehttp://www.life.hu/csalad/20150220-elokerult-jay-z-rapper-eltitkolt-szerelemgyereke-rymir-satterthwaite.htmlA rapper állítólag a kilencvenes években szűrte össze a levet egy tinédzserkorú lánnyal Philadelphiában, ebből a futó kalandból született meg a most 21 éves fia, Rymir Satterhwaite. Jay-Z egyelőre hallgat, az eltitkolt fiú azonban már a bíróság ajtaján kopogtat.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.