Az özvegy megelégelte, hogy Krisztián még mindig az apja nevéből él. Edit asszony fia, Adrian közösségi oldalán üzent az egykori x-faktorosnak. 

Zámbó Krisztián – aki két évvel ezelőtt az X-Faktorban is próbára tette tehetségét – most új ötlettel rukkolt elő, és Jimmy-hasonmás-versenyt szervez. A Király özvegye kiakadt és egyáltalán nem találja Zámbó Jimmy emlékéhez méltónak Krisztián ötletét – írja a Bors.

Forrás: Szabo Balazs / Life.hu

Zámbó Edit, Adrian Facebook-oldaláról bejelentkezve, de a nevét vállalva, osztotta ki mostohafiát:

„Nagyon jó lenne, ha az „APU, APU, APU" már kikerülne az imázsodból! Ne folyamatosan az Ő hátán kapaszkodj, próbáld meg saját erődből felépíteni a sikered, mint ahogy azt Édesapád tette! A nevére büszke lehetsz, de ne élj vissza vele! Édesapád nem bohóc volt, hogy cirkuszt csinálj az emlékére" – írta az özvegye, aki már évek óta párkapcsolatban él. 

Zámbó Krisztiánt is megkereste a lap, aki visszafogottan reagált. „Azt szeretném legkevésbé, ha családi viszály alakulna ki, szeretem az öcséimet. Magyarázkodni nem szeretnék a véleményem és az érzéseim miatt, de nem állt szándékomban bárkit is megbántani. Én legalább próbáltam életben tartani édesapám emlékét, tudom, nem szégyenkezik miattunk, sőt, büszke a családjára."