Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a világ egyik legszexibb csávója, Adam Levine, és a Victoria's Secret angyalkája, a 25 esztendős Behati Prinsloo egy ideje férj és feleség. Mondhatjuk, hogy ezen már túltettük magunkat, amellett azonban nem tudunk elmenni szó nélkül, hogy miért is jár ez a tény kéz a kézben az igénytelenséggel.

Azt tudjuk, hogy a nők lépten nyomon bírálják egymást, és tisztában vagyunk azzal is, hogy most is ez fog történni. Prinsloo kisasszony ugyanis a minap úgy döntött, hogy jó feleségként részt vesz férjura egyik fellépésén. A gond csak az volt, hogy ezt csapzottan, kócosan, smink nélkül és igencsak alulöltözve tette meg...

A szerelmespár a Golden Globe-on. Itt Behati hozta a kötelezőt.Forrás: AFP/Jason Merritt

Ezzel még nem is lett volna gond, ha Adamék egy újlipótvárosi jazzklubban léptek volna fel, nem pedig a közel 20 000 férőhelyes Madison Square Gardenben. A DailyMail fotóinak tanúsága szerint (IDE kell kattintani a sokkoló képekért) Behatinak nem igazán volt kedve ehhez a koncerhez, de a Nőnaphoz közeledvén egész biztosan nem akart otthon maradni és begubózni a tévé elé. Pedig jobban tette volna...

Ha ugyanis ő 2013 legszexisebb férfijének felesége, saját jogán pedig a világ egyik legkeresettebb szépsége (ha már a VS angyalkötelékének tagja), ráadásul épp pár hete ügyeskedte ki mellbimbójának holdudvarát az Oscart követő Vanity Fair gálán, akkor legalább egy BB-krém, egy szempillaspirál és egy rúzs erejéig megerőltethette volna magát. (Mert mint ismeretes, ez az a 3 sminkeszköz, ami minden neszesszerbe kell 2015 tavaszán).

Hogy néz ki a csajod, Adam?

És most nem arról van szó, hogy vasárnap délelőtt lement melegítőben és napszemcsiben kávéért a sarki boltba, ami még bocsánatos bűn lenne, hanem arról, hogy kócosan és igénytelenül grimaszol a SoHóban, és hogy lepukkantan, valami béna lebernyegben lép az utcára New Yorkban, a Maroon 5 óriáskoncertjének estéjén.