A jó ügy érdekében gyermekkori fotót posztolt magáról Shakira

Forrás: Facebook/Shakira -
anyaság Shakira gyermekkor énekesnő nőnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzetközi Nőnapra hívja fel a figyelmet Shakira, aki egy édes gyermekkori fotót is posztolt közösségi oldalára.

A képpel, melyen az immáron kétgyermekes anyuka iskoláslányként pózol, szolidaritását szeretné kifejezni világszerte annak a 31 millió lánynak, akiktől megtagadják azt a jogot, hogy iskolába járhassanak, és teljesíthessék az álmaikat.

Forrás: Facebook/Shakira

Posztjával Shakira egy petíció aláírására buzdít, melyről itt olvashatsz bővebben.

Esküvői ruhában, hosszú, formás lábat villantott Shakira

Mióta megszületett második kisbabája, Shakira kissé elhanyagolta közösségi oldalait. Gerard Piqué tett ki egy cuki babaképet, és egy Valentin-napi vacsifotót, de az énekesnő a nagy nap óta nem osztott meg semmit több mint százmillió FB-követőjével. Egészen addig, amíg ki nem villantotta formás virgácsait.
11 éves gyermekét öltöztette Christian Greynek egy anyahttp://www.life.hu/csalad/20150307-christian-grey-a-szurke-otven-arnyalata-konyvbol-egy-11-eves-kisfiu-jelmeze-volt-a-world-book-day.htmlEgy manchesteri iskolában a World Book Day keretein belül a tanárok arra ösztönözték a diákokat, hogy bújjanak irodalmi karakterek bőrébe. Igencsak nagy felháborodást keltett, amikor a kis Liam Scholes Christian Greynek öltözve lépett a terembe. Az osztályfőnök kiakadt...Család--Cuki babalábfotót posztolt Liv Tylerhttp://www.life.hu/csalad/20150307-liv-tyler-babafotot-posztolt-fiarol-sailorrol-aki-februarban-szuletett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, februárban a vártnál korábban érkezett a színésznő kisfia, Sailor.Család--Áll a bál a Zámbó családban! Jimmy özvegye kiosztotta Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/csalad/20150306-zambo-kirsztian-az-x-faktor-egykori-enekeset-zambo-jimmy-ozvegye-edit-asszony-kiosztotta.htmlAz özvegy megelégelte, hogy Krisztián még mindig az apja nevéből él. Edit asszony fia, Adrian közösségi oldalán üzent az egykori x-faktorosnak. Család--Állami gondozásba kerülhet Uhrin Benedek fiahttp://www.life.hu/csalad/20150306-uhrin-benedek-elhunyt-enekes-fia-apja-halala-utan-allami-gondozasba-kerulhet.htmlAz énekes halála után fogyatékkal élő fia, Attila úgy döntött, állami gondnokot kér maga mellé, mert rokonaiban és ismerőseiben nem bízik.CsaládMTI/Nagy LajosIlyen egy igazi hibridállat - elképesztő videó a háziállatokrólhttp://www.life.hu/csalad/20150304-a-kisdumasok-a-hazi-allatokrol-beszelnek.htmlMitől házi egy állat? Mi a gyerekek kedvenc állata? Kinek van háziállata? A Kisdumások beengednek bennünket a magánéletükbe. CsaládThinkstock"Legalább ötszázszor szexelek egy nap!" - Kim Karadashian újabb babát akarhttp://www.life.hu/csalad/20150306-kim-kardashian-ujabb-gyereket-szeretne-ferjetol-a-kis-north-west-utan-ezert-otszazszor-szexel-egy.htmlMeghökkentő (meglepődtünk?!) kijelentéssel állt elő minap a (többek között) fenekéről ismert világsztár. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.