Ízes pillanat: Íme az első fotó Shakiráról a szülés után

Forrás: Facebook/Gerard Piqué -
Shakira szülés Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, január 28-án megszületett a sztárpár második kisfia, Sacha. A büszke apuka pedig újabb édes, családi fotót tett közzé.

Gerard Piqué nagyon lelkes, legalábbis ami a posztolási kedvét illeti. Az FC Barcelona jóképű sztárja nem is olyan régen mutatta meg a világnak újszülött gyermekét, most pedig szerelmével osztott meg közös képet.

Forrás: Facebook/Gerard Piqué

A büszke szülők csak úgy ragyognak a boldogságtól, és jóízűen hamburgereznek. Bár mi jobban örültünk volna, ha csemetéikkel együtt készítenek egy szelfit, de erre úgy tűnik, mág várnunk kell. Addig is, amíg ez megtörténik, gratulálunk a családbővítéshez!

Blake Lively szülés után máris bombanő:

Blake Lively kevesebb, mint 2 hónapja hozta világra gyermekét, de a minap a New York Fashion Weeken már megcsodálhattuk szülés utáni alakját. Kattints ide, és lesd meg, hogy fest szűk rucijában Ryan Reynolds kedvese!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.