Soha többé töredezett körmök - 8 tipp, amit imádni fogsz!

Forrás: Thinkstock -
körömápolás manikűr szépség ápolás köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kezek az első dolgok között szerepelnek, ha megjelenésről van szó, sőt, ha randira mész, sok férfi a kezeidet nézi meg először. A töredezett, elvékonyodott, esetleg elszíneződött körmök nem a legszebb látványt nyújtják, ezért fogadd meg tanácsainkat, és garantáltan átmész a kézteszten!

Elő az A-vitaminnal!

Akár a körmödre kened, akár kapszula formában veszed be, az A-vitamin csodát tesz a körmökkel. Kend be vastagon A-vitamin-olajjal a körmeidet, vegyél fel egy cérnakesztyűt, és hagyd, hogy beszívódjon.

Mindig használj alaplakkot!

Ha közvetlenül a körmödre viszed fel a lakkot, hamar elszíneződik, és töredezni is fog. Mindig kezdd a lakkozást alaplakkal, és arra jöhet a színes réteg.

Egyél olajos magvakat!

A mandula, dió, mogyoró jót tesznek a körmeidnek és a hajadnak is. Fogyassz napi 10 szemet belőlük!

Pótold a vasat!

A cink- és vashiány okozhatja a repedezést. Ha fehér csíkok is megjelennek a körmödön a töredezettség mellett, az vitaminhiányt is jelezhet, olyankor rád fér egy multivitaminkúra.

Forrás: Thinkstock

Hidratálj!

Meglepően hangzik, de ha nem iszol elég vizet, és nem hidratálod megfelelően a bőrödet, biztosan töredezni kezd. Igyál annyi vizet, amennyit csak tudsz!

Így lakkozz 2015-ben!

Eláruljuk az idei tavasz lakktrendjeit. Tudd meg, mit kell a körmödre kenned!

Bánj kesztyűs kézzel a körmökkel!

Ha takarítasz, húzz gumikesztyűt, ugyanis a tisztítószerek kifejezetten rosszat tesznek a bőrödnek és a körmeidnek.

Life.hu tipp

Takarítás vegyszermentesen? Nem is hinnéd, milyen szuper és filléres módszerekkel varázsolhatod tisztává az egész lakást, méghozzá tisztítószerek nélkül. Kedvenc trükkjeinkért kattints IDE!

Forrás: Thinkstock

Válaszd az üvegreszelőt!

A legjobb, ha üvegből készült körömreszelővel formázod a körmeidet. Amellett, hogy nagyon szép munkát végezhetsz az üvegreszelőkkel, kíméled a körmeidet is.

Kollagénre fel!

A körmök legjobb barátja a kollagén. Kend be őket kollagén-folyadékkal vagy paraffinnal, a hatás garantált.

Ezeket próbáld ki mindenképp!

Ha a körmök már rendben vannak, jöhet a test többi része. Ha szeretnéd megtudni, miket érdemes kipróbálnod, olvasd el ITT!
Hamupipőke életre kelt - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150306-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-cate-blanchett-meryl-streep-helen-mirren-lily-james.htmlTavasszal a sztárok is egyre jobban ragyognak. Bár az élénk színű szettek még nem kerültek elő a gardróbjukból, néhány igazán szuper ruhakölteményt láthattunk a héten. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája. TrendOrigoKevés hajból dús sörény - Ezekkel a tippekkel garantált a hatáshttp://www.life.hu/trend/20150227-tippek-hogy-tobbnek-latszodjon-a-keves-hajad.htmlBármit is teszel, sehogy sem sikerül a kevés hajadat dúsnak mutatni? Most eláruljuk, mit tegyél, hogy gyönyörű sörénnyel büszkélkedhess!Trend--Helló, gyönyörű haj! Ints búcsút a zsíros tincseknek még ma! http://www.life.hu/trend/20150213-zsiros-haj-ellen-hajapolasi-tippek.htmlUgye nincs is bosszantóbb az állandóan zsírosodó hajnál? Lehet, hogy rossz a hajmosási technikád, vagy nem a megfelelő kozmetikumokat használod, ha ezzel a problémával küzdesz. Próbáld ki tippjeinket, és megszabadulhatsz a zsíros tincsektől!TrendThinkstockDöbbenet! Smink nélkül indult éjszakai shoppingra Angelina Joliehttp://www.life.hu/trend/20150307-angelina-jolie-smink-nelkul-indult-ruhakat-cipot-es-ekszereket-nezegetni-es-vasarolhatni.htmlÚjabb sokkoló képsorok Angelina Jolie-ról. Brad Pitt neje smink nélkül, karikás szemekkel és fáradt arccal, az éj leple alatt próbált bevásárolni a Beverly Hills-ben lévő Saint Laurent-ban. Sajnos azonban lefényképezték.Trend--Játék az arcbőrrel - mi a trend 2015 tavaszán?http://www.life.hu/trend/20150305-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-sminkeljuk-az-arcot-2015-tavaszan.htmlIdén felejtsd el az agyonsminkelt arcbőrt, mert abszolút a természetes makeup a trend. Könnyűnek tűnik, pedig ahhoz is idő és ügyesség kell, hogy natúr sminket készíts - Larion Oscar, a Jónő Team sminkese el is árulta, milyen sminkeszközökkel érdemes dolgozni. Trend--Ha hozzámentem a világ legjobb pasijához, többé nem kell hajat mosnom?http://www.life.hu/trend/20150307-adam-levine-25-eves-felesege-behati-prinsloo-igenytelen-csapzott-es-kocos-a-ferje-koncertjan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a világ egyik legszexibb csávója, Adam Levine, és a Victoria's Secret angyalkája, a 25 esztendős Behati Prinsloo egy ideje férj és feleség. Mondhatjuk, hogy ezen már túltettük magunkat, amellett azonban nem tudunk elmenni szó nélkül, hogy miért is jár ez a tény kéz a kézben az igénytelenséggel.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.