Ez ám a szexi trió! Együtt pucérkodik Cara, Suki és Georgia

Forrás: Vogue UK -
Suki Waterhouse Georgia May Jagger Cara Delevinge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suki Waterhouse, Cara Delevingne és Georgia May Jagger már nagyon érzik a nyarat - a csajok egy szál bugyiban szexiznek az áprilisi Vogue-ban. 

A három modell mindössze bugyit és magassarkú szandált visel. Apropó, szandál: ezek a nagyon extrém, színes, szőrös darabok a brit tervezőnő, Sophia Webster kreativitását dicsérik.

Forrás: Vogue UK

Cara, Georgia és Suki az áprilisi Vogue címlapján pózolnak majd ebben a szerelésben, a képeket Mario Testino készítette.

Végre egy igazán dögös és vagány címlapkép Rihannáról - cápával úszik az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20150205-rihanna-capaval-uszik-a-harper-bazzar-s-cimlapjan.htmlRihanna végre nem mellbimbóival, vagy botrányos viselkedésével hívta fel a figyelmet magára.TrendOrigoCsupasz lábaival a címlapon kacérkodik Jennifer Aniston, és mi imádjuk!http://www.life.hu/trend/20150121-jennifer-aniston-csupasz-labakkal-kacerkodik-a-the-hollywood-reporter-cimlapjan.htmlA Jóbarátok színésznője a The Hollywood Reporter borítóján mutogatja karcsú virgácsait, a lap hasábjain pedig elárulta, ki miatt nem kelhet egybe titokban vőlegényével, Justin Theroux-val.TrendOrigoVégre egy igazán dögös és vagány címlapkép Rihannáról - cápával úszik az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20150205-rihanna-capaval-uszik-a-harper-bazzar-s-cimlapjan.htmlRihanna végre nem mellbimbóival, vagy botrányos viselkedésével hívta fel a figyelmet magára.TrendOrigoVégre egy igazán dögös és vagány címlapkép Rihannáról - cápával úszik az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20150205-rihanna-capaval-uszik-a-harper-bazzar-s-cimlapjan.htmlRihanna végre nem mellbimbóival, vagy botrányos viselkedésével hívta fel a figyelmet magára.TrendOrigoAudrey Hepburn unokája a nívós magazin címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20140814-audrey-hepburn-unokaja-emma-ferrer-a-harpers-bazaar-magazin-cimlapjan.htmlAudrey Hepburn unokája, Emma Ferrer került a Harper's Bazaar szeptemberi számának címlapjára. Kísértetiesen hasonlít a legendás színésznőre.TrendOrigoCara Delevingne megcsinálta - övé a Vogue legfontosabb címlapjahttp://www.life.hu/trend/20140730-cara-delevingne-modell-pozol-a-vogue-magazin-szeptemberi-szamanak-cimlapjan.htmlCara kétségkívül felért a csúcsra azzal, hogy idén ő pózolhat a Vogue magazin SZEPTEMBERI címlapján. Ha esetleg nem tudnád, ez miért olyan nagy dolog, olvass tovább!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.