Az egész internet egy emberként keresi a leesett állát Sarah Stage Instagram-oldalát böngészve: a fehérneműmodell pocakját nézegetve nehéz elhinni, hogy valóban 8 hónapos terhes.

Míg a legtöbb kismama szülés előtt egy hónappal már a bővebb szabású, kényelmes ruhákat részesíti előnyben, addig Sarah Stage-nek esze ágában sincs elrejtenie karcsú, izmos testét: helyette előszeretettel mutatja meg magát fehérneműben közösségi oldalán.

Forrás: http://stagemama.net/

Bizony, akár hiszed, akár nem, a 30 éves Los Angeles-i kismama, aki magát fehérneműmodellként és állatvédőként definiálja, immár 8 hónapos terhes.

Forrás: http://stagemama.net/

Sarah, akinek Instagramon tálalt életét már több millióan követik, várandóssága előtt is ügyelt az egészséges életmódra és a sportra, amelyeket a gyermekvárása idején sem hanyagolt el.

9 hónapos terhesen súlyzókat emelget a kismama
Bár Sarah pontos edzéstervét nem ismerjük, Lee-Ann történetét azonban annál inkább. A 9 hónapos kismama súlyemelős fotója korábban az egész világot bejárta, hatalmas felháborodást keltve. Bővebben ide kattintva olvashatsz róla.

Bár alkalmanként el-elcsábul egy-egy sajtburgerre, Sarah, aki a babavárás ideje alatt is modellkedett, továbbra is odafigyel a táplálkozására, ami főképp csirkéből, spenótból és quinoából áll, illetve minden nap látogatja az edzőtermet is.