A kis Madeleine eltűnésének története annak idején az egész világsajtót bejárta. Mindeközben a dél-afrikai Zephany 17 év után a csodával határos módon előkerült – most a lány szülei üzentek Madeleine szüleinek, hogy ne adják fel a reményt.

Zephany mindössze 3 napos kisbaba volt, amikor édesanyja kórházi ágya mellől elrabolták a dél-afrikai Fokvárosban. A kislányról 17 éven át nem tudtak semmit a szülei, egészen múlt hónapig. Cassidy nevű lányuk ekkor kezdett el iskolába járni, ahol összebarátkozott egy másik kislánnyal, aki kísértetiesen hasonlított rá és testvéreire, így jöttek rá az igazságra.

Forrás: Northfoto

A kis Zephany szülei a sajtón keresztül üzentek a 2007-ben elrabolt Madeleine szüleinek, amelyben arra biztatják őket, soha ne adják fel a reményt. „Próbálom tartani a lelket Madeleine édesanyjában. Azt szeretnénk elmondani nekik, hogy soha ne adják fel" – mondta az édesapa, Morne Nurse. „Csak hinni, imádkozni és remélni kell" – tette hozzá Zephany édesanyja, Celeste.

Madeleine McCannForrás: AFP

A kis Madeleine 2007-ben tűnt el szülei portugál nyaralójából Praia da Luzban, eltűnésének körülményei azonban a mai napig tisztázatlanok – a legfrissebb infókról ide kattintva olvashatsz többet.

Minden idők legszörnyűbb gyermekrablásai
Immár 7 éve, hogy a 4 éves Madeleine McCann eltűnt, a sajtó pedig azóta is figyelemmel kísér minden mozzanatot a kislány ügyével kapcsolatosan. Ám nem ő volt az egyedüli, akinek eltűnésének híre az egész világot bejárta - a Life.hu ITT gyűjtötte össze minden idők legszörnyűbb gyermekrablásait.