Tatár Csilla egy szál fehérneműben tündökölt

MTVA fehérnemű szexi Tatár Csila Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemérmes műsorvezető egy reklámkampányhoz adta gyönyörű testét és megmutatta, hogy minden porcikája tökéletes.

Liptai Claudia melltartóreklámja után most Tatár Csilla is modellnek állt, és az egyik fehérneműmárka termékeihez adta az arcát, illetve a testét. A műsorvezetőről igazán elegáns, mégis szexi fotók készültek.

Forrás: Triumph

„Imádom a divatot és természetesen, mint minden nő, a divatos és szép fehérneműket. Az elmúlt években azonban megtanultam, hogy nem szabad a melltartó-választásban kompromisszumot kötni. Igenis rá kell szánni az időt és meg kell találni azt a méretet és fazont, amiben a legjobban érezzük magunkat. Ezekben a termékekben tényleg úgy éreztem magam, mintha a második bőröm lenne. A fotózás is egy izgalmas utazás volt számomra, mert eddig nem szívesen vállaltam ilyen felkérést. Nagyon élveztem minden percét, azt hisze , ez a képeken is látszik!" – mesélte Csilla.

,,A cégünk nemzetközi szinten több ismert emberrel működik együtt 'Találd meg az Igazit!' elnevezésű kampányában. Csilla a Triumph kollekciójából már megtalálta az igazit és vállalta, hogy egy érzéki fotózáson ezt be is mutatják" – árulta el Galamb Eszter, a márka marketingmenedzsere.

Így divatozott Csilla A Dalban

A Life.hu újságíróját A Dal egyik próbanapján engedte be az öltözőjébe Csilla, ahol a divatról és új kihívásokról beszélgettek.
Új műsort kapott Tatár Csilla a közmédiátólhttp://www.origo.hu/teve/20150309-uj-musort-bizott-tatar-csillara-az-mtva.htmlA Dal vezetése után a TV2-től átigazolt Tatár Csilla újabb feladatot kapott az MTVA-tól, ismét élő műsort bíztak rá.Tévé--Divatbemutatón szexiskedik Tatár Csilla és Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20150306-tatar-csilla-es-sarka-kata-a-daalarna-divatbemutatojan-szexiskednek.htmlSarka Kata és Tatár Csilla a Daalarna divatbemutatóján tették tiszteletüket péntek este a Millenárison. Természtesen most is übercsinosan.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huLila sellőlányruhában döntőzik Tatár Csilla A Dalbanhttp://www.life.hu/trend/20150228-tatar-csilla-egy-lila-sellulanyuraban-dontozott-tatar-csilla-a-dalban.htmlTatár Csilla eddig is mindig szupercsinos volt A Dal elődöntőiben és középdöntőjében, így várható volt, hogy a döntő estéjén sem okoz majd csalódást.Trend--Szelfikkel és könnyekkel köszönt el a Mokkától Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20141223-2014-december-23an-vezette-utoljata-a-tv2-mokkajat-tatar-csilla.htmlLetelt Tatár Csilla felmondási ideje a TV2-nél. Ma reggel még a Mokka stúdiójában kezdte a napot, utoljára.TV + BulvárOrigoKi legyen Tatár Csilla utódja a TV2 Mokkájában?http://www.life.hu/bulvar/20150105-a-tv2-mokkajat-tatar-csilla-utan-ki-vezesse-ordog-nora-liptai-claudia-andor-eva-hodi-pamela-czippan.htmlTatár Csilla és Vujity Tvrtko távozása után csupán három műsorvezetője van a TV2 Mokkájának. A Demcsák Zsuzsa, Pachmann Péter és Kárász Róbert hármas mellé egészen biztosan egy negyedik arc is csatlakozik. No, de ki lesz az? Eljátszottunk a gondolattal...TV + BulvárOrigoGönczi Gábor és Tatár Csilla nem adta be a válókeresetet - még!http://www.life.hu/bulvar/20150111-gonczi-gabor-es-tatar-csilla-musorvezeto-valasa-meg-nem-adtak-be-a-valokeresetet.htmlNovember elején bombaként robbant a hír, hogy kilenc év együttlét és hét év házasság után válik Tatár Csilla és Gönczi Gábor. Január elején viszont még mindig nem adták be a válókeresetet. Miért?TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.