A szemérmes műsorvezető egy reklámkampányhoz adta gyönyörű testét és megmutatta, hogy minden porcikája tökéletes.

Liptai Claudia melltartóreklámja után most Tatár Csilla is modellnek állt, és az egyik fehérneműmárka termékeihez adta az arcát, illetve a testét. A műsorvezetőről igazán elegáns, mégis szexi fotók készültek.

Forrás: Triumph

„Imádom a divatot és természetesen, mint minden nő, a divatos és szép fehérneműket. Az elmúlt években azonban megtanultam, hogy nem szabad a melltartó-választásban kompromisszumot kötni. Igenis rá kell szánni az időt és meg kell találni azt a méretet és fazont, amiben a legjobban érezzük magunkat. Ezekben a termékekben tényleg úgy éreztem magam, mintha a második bőröm lenne. A fotózás is egy izgalmas utazás volt számomra, mert eddig nem szívesen vállaltam ilyen felkérést. Nagyon élveztem minden percét, azt hisze , ez a képeken is látszik!" – mesélte Csilla.

,,A cégünk nemzetközi szinten több ismert emberrel működik együtt 'Találd meg az Igazit!' elnevezésű kampányában. Csilla a Triumph kollekciójából már megtalálta az igazit és vállalta, hogy egy érzéki fotózáson ezt be is mutatják" – árulta el Galamb Eszter, a márka marketingmenedzsere.

Így divatozott Csilla A Dalban
A Life.hu újságíróját A Dal egyik próbanapján engedte be az öltözőjébe Csilla, ahol a divatról és új kihívásokról beszélgettek.