Nincs munkád? Vagy megúntad már azt, amit éppen csinálsz? Szívesen lennél részese a királyi családnak? Most megteheted: Katalin és Vilmos bejárónőt keres! Jelentkezz, ha van kedved!

 

A The Lady című nőmagazinban a héten közzétett álláshirdetés szerint a bejárónőnek a takarítás, mosás, vasalás, ezüst- és üvegtisztítás, bevásárlás mellett főzni is tudnia kell, sőt néha a kutyákat is kell majd sétáltatni. A gyermekek gondozása is munkaköri kötelesség: György herceg néhány héten belül kistestvért kap, az újszülött körüli teendők is az új alkalmazott feladatai közé tartoznak majd. 

Forrás: AFP/Neilson Barnard

 

A munkaidő hétfőtől péntekig tart, ám a hirdetés szerint egyszer-egyszer hétvégenként is segítenie kell az illetőnek a háztartásban. A bennlakás biztosított, akár egy házaspár számára is, amelynek férfi tagja alkalmanként karbantartási munkákat kaphat, de állandó állás nem biztosított számára. A fizetés megállapodás kérdése.

A hercegi pár korábbi házvezetőnőjük helyét akarja betölteni, aki a múlt hónapban kevesebb mint öt hónapnyi munkaviszony után váratlanul felmondott norfolki rezidenciájukon - olvasható a The Daily Telegraph brit napilap honlapján.