Várandósan is a legstílusosabb - Ezek voltak Katalin hercegnő legjobb kismamaruhái

Katalin2015 terhesség Katalin hercegnő kismamaruha stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin kismamaként sem mondott le a divatozásról. Gyönyörű ruhákban láthattuk második terhessége alatt is. Összegyűjtöttük a kedvenceinket. 

Sajnos közel sem olyan színesen öltözik már a stílushercegnő, mint első terhessége alatt, és inkább egyszínű, komolyabb ruhadarabokat választ, de ezek is jól állnak neki. Neked melyik tetszik a legjobban?

A tengerészkék kabát

Régóta odavagyunk Katalin csinos kabátjaiért. Remekül áll neki a tengerészkék szín, a Chiara kabát fazonja pedig annyira előnyös, hogy el sem hinnénk, ha nem tudnánk, hogy nyolc hónapos terhes.

Forrás: NORTHFOTO/Utrecht Robin

A dalmatamintás ruha

Mostani és előző terhessége alatt is viselte Katalin a dalmatamintás ruháját, ami nagyon vidáman mutatott rajta.

Forrás: NORTHFOTO/Michael Dunlea / Barcroft Media/Michael Dunlea / Barcroft Media

A cuki rózsaszín

Nem gyakran láthattuk mostanában Katalint világos színekben, ezért kifejezetten örültünk, mikor márciusban a rózsaszín Alexander McQueen szerelésben állt nyilvánosság elé, megkoronázva a különleges fejdísszel.

Forrás: NORTHFOTO/Justin Goff/KGC Photo Agency LLP/Kgc-03

A kék-zöld virágos

Nagyon jól állnak a hercegnőnek a kék és zöld színek, így ezzel a kék-zöld virágos ruhával abszolút betelalált.

Forrás: NORTHFOTO/Michael Dunlea / Barcroft Media/Michael Dunlea / Barcroft Media

A zöld estélyi

Gyönyörűen hangsúlyozta ki a hercegnő sötétzöld ruhája, hogy milyen karcsú maradt a terhessége alatt is. A ruha színe ugyan lehetett volna vidámabb, de a fazon csillagos ötös.

Forrás: NORTHFOTO/Michael Dunlea / Barcroft Media/Michael Dunlea / Barcroft Media

A sötétkék szoknya pöttyös felsővel

Már terhessége elején is a sötét színeket preferálta a hercegnő. De legalább feldobta a szettet a bájos pöttyökkel a felsőjén.

Forrás: NORTHFOTO/Michael Dunlea / Barcroft Media/Michael Dunlea / Barcroft Media

Melyik volt a hercegnő legcsinosabb kismamaruhája?

Hol hagyta Jennifer Lopez a jó ízlését? - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150313-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-jennifer-lopez-pamela-anderson-irina-shayk-charlize-theron-lily.htmlMíg zajlik a párizsi divathét, kedvenceink a világ minden táján kivirultak. Rég nem látott dögös színésznők is előkerültek, megmutatták, hogy még mindig szuperül néznek ki, és végre tavaszi színeket is láthattunk a héten. A Life.hu heti stílusmustrája következik. Trend--Legyen a bőröd a szexepiled - nagy tavaszi alapozókörképhttp://www.life.hu/trend/20150312-lariion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-valassz-alapozot-tavaszra.htmlVizes vagy sűrűbb állagú? BB vagy CC krém? Folyékony vagy por? Larion Oscar sminkmester tippjei következnek tavaszi alapozóvásárláshoz. TrendThinkstockMilliós ruhatár a párizsi divathétre – Less be Kim Kardashian gardróbjába!http://www.life.hu/trend/20150316-kim-kardashian-a-parizsi-divatheten-viselt-ruhai-tobb-millio-forintba-kerultek.htmlNaná, hogy a popókirálynő-valóságshowsztárnak is ott volt a helye a világ leghíresebb divateseményén. Nem bízta a véletlenre a megjelenését: milliókat költött outfitjeire.Trend--Készíts álomszép minimalista "gyöngysor" manikűrt tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20150312-manikur-es-koromlakk-keszits-minimalista-gyongysor-manikurt-tavaszra.htmlSokszor jól jön, ha ott van a tarsolyunkban egy-egy elegánsabb manikűr ötlete, ezért mutatok most egy kimondottan egyszerűen és gyorsan elkészíthető, de mégis mutatós technikát.Trend--A tetovált lányok meghódíthatják a kifutókathttp://www.life.hu/trend/20150313-divatosak-lesznek-a-tetovalt-modellek-a-kifuton.htmlNem igazán láttunk még olyan lányokat reklámokban, magazinokban és divatbemutatókon sétálni, akik tetováltak. Ez most megváltozhat. TrendOrigoKim Kardashian most hajlenövésével sokkolja a népethttp://www.life.hu/trend/20150313-kim-kardashian-platinaszoke-hajan-mar-most-lenoves-lathato.htmlA celebmami minden napra tartogat valami témát a sajtónak: ezúttal a szőkére váltott sztár hajlenövéséről beszél mindenki.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.