Pamela Anderson éppen válik férjétől, Rick Solomontól, aki azt állítja, a színésznő többször is abortuszon esett át.

Állítólag 2007-ben, első házasságuk alatt Pamela sokáig könyörgött férjének, hogy ejtse teherbe, majd mikor ez megtörtént, elvetette a gyereket. „Nem tudtam, hogy ő egy baba-sorozatgyilkos. Be kéne záratni" - írta Salomon egy korábbi e-mailben.

Pamela Andersonnak két gyereke van, a 18 éves Brandon és a 17 éves Dylan, de Solomon azt állítja, több is lehetett volna, ha nem veteti el a vele közös gyereket, illetve azokat a babákat, akikkel akkor volt terhes, mikor Tommy Lee felesége volt. „Sosem mondtad el nekem, hogy abortuszod volt, amikor Tommy Lee-vel voltál házas. Elmondták, hogy neki is könyörögtél, hogy ejtsen teherbe, ráadásul kétszer is" – írta a férfi a színésznőnek egy üzenetben.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Azon kívül, hogy abortuszokkal vádolja volt feleségét, Rick Solomon szerint Anderson egy igazi csaló, mert vegetáriánusként halat és rákot eszik, ami ráadásul bebüdösíti a házat, és a férfi azért is sértve érzi magát, mert Pamela disznóhúst süt a gyerekeinek, pedig Solomonnak tíz éve van egy malaca, amit háziállatként tart.

A színésznő távoltartási végzést kért a férfitől, mert nem érzi magát biztonságban erőszakos viselkedése miatt. Állítása szerint a férj januárban egy párnával próbálta megfojtani szex közben, és állandóan trágár szavakkal illette őt.