Brooklyn Beckham tiszta apukája! Nézd meg a sztárfocista fiának első divatkampányát

Forrás: Instagram/Brooklyn Beckham -
kampány fotózás David Beckham Brooklyn Beckham hasonlóság Romeo Beckham Burberry ruhamárka divatipar Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David és Victoria Beckham legidősebb fiacskája Instagramján mutatta meg, hogyan vette első divatfotózásának akadályait.

Nincs abban semmi meglepő, hogy David Beckham és Victoria Beckham legidősebb „kisfiára," Brooklynra is lecsapott a divatipar.

Forrás: Instagram/Brooklyn Beckham

Hiszen egy olyan családban, ahol az édesapádat az évszázad férfimodelljének kiáltották ki, a mamád híres divattervező és egyben -ikon is, az öcséd pedig a Burberry arca, elkerülhetetlen, hogy te magad is részévé válj ennek a világnak.

Fűszeres lányból divatikon: Victoria Beckham

Elkényeztetett, jómódú családból jött, tagja volt a világ leghíresebb lánybandájának, majd David Bekcham oldalán és a divatszakma csúcsán kötött ki - Victoria Beckhamről szóló cikkünket ide kattintva olvashatod.

Brooklyn Beckham, aki nemrég ünnepelte a 16. születésnapját, pedig méltó a Beckham névhez, első, saját bejáratú divatkampányával pedig a lengyel ruházati cég, a Reserved tavaszi-nyári kollekcióját népszerűsíti. A képek alapján kiköpött apukája ez a gyerek – csak szakáll és jó néhány tetkó nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.