Elsa Pataky feszes popsit és totyogó ikerbabákat villantott

Forrás: Instargam/elsapatakyconfidential -
ikrek popsi Chris Hemsworth család tengerpart Elsa Pataky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Hemsworth dögös kis felesége egyetlen fotón foglalta össze, mekkorát nőttek ikreik, és hogy milyen tökéletes is az alakja három gyermek után. Nem semmi!

A magyar felmenőkkel is rendelkező spanyol színésznő, Elsa Pataky, aki éppen egy évvel ezelőtt hozta világra ikreit, akiket Sashának és Tristannak hívnak, dögösebb, mint valaha. Ez persze nem is meglepő valakitől, aki 2014 legjobb pasijának a felesége. Chris Hemsworth-t ugyanis a People magazin a tavalyi év legszexibb férfijának választotta.

Forrás: Instargam/elsapatakyconfidential

Úgy tudjuk, nem véletlenül esett a választása a színészpárnak erre a két névre: míg a Tristan Spanyolországban, addig a Sasha Ausztráliában számít népszerű keresztnévnek. Chrisnek és Elsának van kislánya is, akit India Rose-nak hívnak.

Forrás: Instagram/elsapatakyconfidential

Ha hozzámentem a világ legjobb pasijához, többé nem kell hajat mosnom?


2013-ban Adam Levine volt a világ legdögösebbje a People szerint. Ahhoz képest, hogy az ő felesége, Behati Prinsloo még nem is szült, Victoria's Secret modell létére lépten nyomon csapzottan, kócosan, smink nélkül és igencsak alulöltözve jelenik meg... Legutóbb például akkor, amikor a Maroon 5 a közel 20 000 férőhelyes Madison Square Gardenben adott egy gigakoncertet. A meglepő outfittért kattints ide!
Válts életmódot, és tuningold fel a szervezetedet tavaszra - kezdd el még ma!http://www.life.hu/ez-zsir/20150306-igy-turbozd-fel-magad.htmlNem törvényszerű, hogy te is hetekig szenvedj a tavaszi fáradtságtól! Csak néhány apró trükk, és máris felturbózhatod a szervezetedet a tél végén. Ha legalább néhányat betartasz ezekből, látni fogod a változást!Ez Zsír!--5 élelmiszer, ami nem hiányozhat az étrendedből 50 feletthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150303-egeszseges-etkezes-otven-eves-kor-felett-5-etel-ami-nem-hianyozhat-az-etrendedbol.htmlFel kell ismerni, hogy bizony az idősödés új táplálkozási szokásokat kell, hogy magával hozzon. A magas koleszterinszint, a csontritkulás és a memóriazavar kezelése is kardinális kérdés, mindezekre pedig az életmódváltás, az idős korra való felkészülés során találunk megoldásokat.Ez Zsír!--Edzés combra, popsira, mellizomra - készülj a nyárra páros gyakorlatokkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-paros-labdas-gyakorlatok.htmlEgyedül edzeni nagyon jó, hiszen csak magadra kell figyelned, ám néha feldobja a rutint a páros edzés is. Akár a barátnőddel, akár a pároddal állsz neki az edzésnek, a következő 4 gyakorlatot bátran végezhetitek, mindössze egy medicinlabda kell hozzá. Ez Zsír!ThinkstockDarázsderék, álompopsi - ehhez nem is kell más, csak az Instagram?http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-vilagsztarok-instagrammon-es-az-eletben-mikor-tunnek-sokkal-vekonyabbnak.htmlTökéletesen kerekedő popsi, ránctalan arcbőr, piszkafa combok - ezek jól mutatnak a fotókon. Ám sok sztár - akik egyébként is teljesen normális alakkal rendelkezik - nem elégszik meg ezzel, így sokszor addig trükköznek, míg például az Instgramon díszelgő képükön jó pár kilóval kevesebbnek tűnnek. Íme, néhány látványos sztárfogyás - a technika segítségével. Ez Zsír!--4 szokás, amitől lógni fog a melledhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150320-szokasok-amik-logo-melleket-okoznak.htmlRossz híreink vannak. Sajnos sok olyan szokás okozhatja a mellek megereszkedését, amire rémálmainkban sem gondolnánk. Eláruljuk, mik ezek!Ez Zsír!ThinkstockProfi edző lett Nyári Diahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150320-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-edzo-lett-mert-elvegzett-egy-gyermekfitness-es.htmlA Barátok közt Hannája edzői képesítést szerzett, ugyanis elvégzett egy gyermekfitnesz- és sportedzői tanfolyamot. A színésznő bevallotta, nincs megelégedve az alakjával, ezért rengeteget edz.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.