Chris Hemsworth dögös kis felesége egyetlen fotón foglalta össze, mekkorát nőttek ikreik, és hogy milyen tökéletes is az alakja három gyermek után. Nem semmi!

A magyar felmenőkkel is rendelkező spanyol színésznő, Elsa Pataky, aki éppen egy évvel ezelőtt hozta világra ikreit, akiket Sashának és Tristannak hívnak, dögösebb, mint valaha. Ez persze nem is meglepő valakitől, aki 2014 legjobb pasijának a felesége. Chris Hemsworth-t ugyanis a People magazin a tavalyi év legszexibb férfijának választotta.

Forrás: Instargam/elsapatakyconfidential

Úgy tudjuk, nem véletlenül esett a választása a színészpárnak erre a két névre: míg a Tristan Spanyolországban, addig a Sasha Ausztráliában számít népszerű keresztnévnek. Chrisnek és Elsának van kislánya is, akit India Rose-nak hívnak.

Forrás: Instagram/elsapatakyconfidential
Ha hozzámentem a világ legjobb pasijához, többé nem kell hajat mosnom?

2013-ban Adam Levine volt a világ legdögösebbje a People szerint. Ahhoz képest, hogy az ő felesége, Behati Prinsloo még nem is szült, Victoria's Secret modell létére lépten nyomon csapzottan, kócosan, smink nélkül és igencsak alulöltözve jelenik meg... Legutóbb például akkor, amikor a Maroon 5 a közel 20 000 férőhelyes Madison Square Gardenben adott egy gigakoncertet. A meglepő outfittért kattints ide!