Dögös popót és végtelen lábakat villantott Jennifer Lopez

Forrás: Northfoto -
popsi comb énekesnő testalkat Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes énekesnőről szinte minden héten bebizonyosodik, milyen dögös. Photoshop-mentesen, smink nélkül, és a való életben is álomszép. Nem csoda, hogy mindenki ilyen alakot, combot, popsit és cickóket szeretne, mint az övé.

Jennifer Lopezre és formás testére egyszerűen nem lehet ráunni. Örökké el lehetne nézegetni a 45 éves sztár gyönyörű idomait. Így teszünk hát most is, mert J-Lo az American Idol tehetségkutató stábjával forgatott ebben a szexi, kék ruhában.

Forrás: Northfoto

A ruha másik jó tulajdonsága, hogy Lopeznek a melle kilátszott a kis miniruhából, amellett hogy jól kihangsúlyozta a lábait és a fenekét is. Egyszerűen imádjuk!

Darázsderék, álompopsi:

Tökéletesen kerekedő popsi, ránctalan arcbőr, piszkafa combok - ezek jól mutatnak a fotókon. Ám sok sztár - akik egyébként is teljesen normális alakkal rendelkezik - nem elégszik meg ezzel, így sokszor addig trükköznek, míg például az Instgramon díszelgő képükön jó pár kilóval kevesebbnek tűnnek. Íme, néhány látványos sztárfogyás - a technika segítségével.

Még mindig brutáldögös Paris Hilton: Fehérneműs képet posztolthttp://www.life.hu/trend/20150321-meg-mindig-brutaldogos-paris-hilton-fehernemus-kepet-posztolt-az-instagramjara.htmlParis Hilton, aki korábban egy nyitott köntösben mutatta meg új, látszólag sokkal nagyobb melleit, most ismét dögös fotót posztolt magáról.Trend--Ki volt a Glamour-gála legfényesebb csillaga 2015-ben?http://www.life.hu/trend/20150316-glamour-gala-2015-a-ilyen-ruhakban-buliztak-a-magyar-sztarok.htmlEz az a gála, ahol a hazai színésznők, modellek, énekesnők, műsorvezetők tényleg igyekeznek a legjobb formájukat hozni. Lássuk, kinek hogyan sikerült idén a ruhaválasztás. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huBrooklyn Beckham tiszta apukája! Nézd meg a sztárfocista fiának első divatkampányáthttp://www.life.hu/trend/20150320-brooklyn-beckham-elso-divatkampanyaban-nagyon-hasonlit-edesapjara-david-beckhamre.htmlDavid és Victoria Beckham legidősebb fiacskája Instagramján mutatta meg, hogyan vette első divatfotózásának akadályait.TrendOrigoBimbit villantott Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/trend/20150319-megmutatta-melleit-nicole-scherzinger-lewis-hamilton-exe.htmlIszonyú dögös fotók jelentek meg Nicole Scherzingerről. TrendNorthfotoIlyen szép reggel, smink nélkül Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/trend/20150319-kulcsar-edina-smink-nelkuli-fotot-osztott-meg-facebookjan.htmlA világ második legszebb nője reggel, smink nélkül is gyönyörű, ezt most a Facebookon is bebizonyította. Trend--Várandósan is a legstílusosabb - Ezek voltak Katalin hercegnő legjobb kismamaruháihttp://www.life.hu/trend/20150316-katalin-hercegno-legjobb-kismamaruhai-terhessege-alatt.htmlKatalin kismamaként sem mondott le a divatozásról. Gyönyörű ruhákban láthattuk második terhessége alatt is. Összegyűjtöttük a kedvenceinket. TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.