Még mindig brutáldögös Paris Hilton: Fehérneműs képet posztolt

Forrás: Instargam/Paris Hilton -
fehérnemű Paris Hilton örökösnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton, aki korábban egy nyitott köntösben mutatta meg új, látszólag sokkal nagyobb melleit, most ismét dögös fotót posztolt magáról.

Persze, eddig is tudtuk, hogy Paris Hilton nem a természetes szépség híve, hiszen számtalan alkalommal feküdt sebészkés alá a még látványosabb és szebb külső érdekében. Az örökösnő körül azonban most újra felütötte a fejét a pletyka - pontosabban a mellei körül.

Forrás: Instargam/Paris Hilton

Ezen a képen azonban, amit a napokban tett fel közösségi oldalára, nem úgy tűnik, mintha megcsináltatta volna a kebleit. Ti mit gondoltok?

Miért akarnak a nők nagyobb melleket?

Aligha akad nő, aki elégedett azzal a kebelmérettel és -formával, amelyet a természet adott neki. Hogy miért ilyen fontos, hogy nagyobb, dúsabb keblekkel tetszeleghessenek a gyengébbik nem tagjai? A témát pszichológus szakértővel járta körbe a Life.hu, a cikket ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.