Hogyan lesz egy félénk, szégyenlős duci lányból az internetet meghódító díva? Courtney Mina, az Instagram szelfikirálynője megmutatja!

Courtney kiskorától kezdve súlyproblémákkal küzdött, ez pedig egész életére rányomta a bélyegét. Mindent megváltoztatott, amikor ki mert állni az internet közössége elé. Ezzel kilépett a komfortzónájából és felvállalta igazi önmagát. Egyébként a szexi fehérneműk iránti rajongása indította el az önbizalom útján: ezekben nézegette magát a tükörben. Erről a szenvedélyéről rendszeresen posztol is.

Forrás: Instagram/ Courtney Mina

Saját bevallása szerint pozitív és negatív kommenteket is kap bőven, de a negatív hozzászólások már egyáltalán nem bántják, és nem ingatják meg abban a hitében, hogy ő bizony egy szexi nő. Nemcsak elfogadta, hanem szereti is a testét.

Éljen a hurka és a háj!
Hallottál már a fatkini trendről? Ha még nem, itt elolvashatod, mi is az! 
Forrás: Instagram/ Courtney Mina

Azzá a nővé lett, aki egész fiatal korában lenni akart: magabiztos, erős és pozitív. „A testem a szépség egy különleges formája" – vallja.

Dagad a botrány
De vajon meddig menő kövérnek lenni? Egészen addig, amíg nem kezdünk az új, furcsa irányzatok mögé bújni. Tudd meg, meddig dagad még a ducibotrány!