Pár hete robbant a hír, miszerint a holland modell 5 év házasság után külön költözött David Walliams komikustól, hamarosan pedig aláírják a válókeresetet is.

Még néhány hét, és beadja a válókeresetet Lara Stone férje, David Walliams ellen – szólnak a jelentések a holland sajtóban, amelyek a brit Daily Mirror figyelmét sem kerülték el.

Forrás: AFP/Valery Hache

A különleges szépségű modell a hónap elején erősítette meg, miszerint 11 éves fiával együtt elhagyta a közös londoni családi fészket, és külön költözött a brit komikustól. „Larának nincs szándékában visszaköltözni és hamarosan aláírja a válási papírokat. Mindenkinek azt mondja, hogy soha nem fog visszamenni" – írja a Citing nevű holland lap.

A hírek szerint mindkettőjüket lesújtott, amiért nem tudták megoldani közös problémáikat. Egyelőre sem Lara, sem David sajtósa nem kommentálta a történteket.

Tőlük volt hangos a sajtó
Nem egy külföldi és magyar híresség döntött úgy 2014-ben, hogy véget vetnek hosszú, vagy éppen csak néhány hónapja tartó kapcsolatuknak - a Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.