Johnny Depp lánya díva lett

Forrás: AFP -
modell divatbemutató Lily-Rose Depp Vanessa Paradis Chanel díva Karl Lagerfeld Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya meglehetősen jó genetikai állományt örökölt a híres szülőktől. Ezúttal egy divatbemutatón jelent meg az anyukájával, ahol mindketten csillogtak.

Lily-Rose Depp már 15 éves, és igazi nővé cseperedett. Modell anyukájával egy Chanel bemutatón vettek részt, ahol Lily egy pasztell, kövekkel kirakott topot és ceruzaszoknyát viselt. Karl Lagerfeldnek, a Chanel kreatív igazgatójának egyébként Vanessa Paradis az egyik kedvenc modellje.

Forrás: AFP

Lehet, hogy Lily hamarosan anyukája nyomdokaiba lép?

Ledobta ruháit Vanessa Paradis

Ahogy a Life. hu is megírta, a mindig kifinomult és elegáns Vanessa Paradis ledobta a textilt a Chanel 3 Girls 3 Bags táskáit népszerűsítő kampánya kedvéért.

Nem modell, mégis az ő bikinis képéért rajong most a fél világhttp://www.life.hu/trend/20150331-rachel-hollis-blogger-es-edesanya-bikinis-fotojaert-rajong-most-a-fel-vilag.htmlRachel Hollis foglalkozását tekintve blogger és édesanya, aki büszkén vállalja magát mindenki előtt úgy, ahogyan van: striákkal, lötyögő hassal és bikiniben.Trend--Te jó ég, Madonna felöltözött! Így gáláztak a sztárok az iHeartRadio díjátadójánhttp://www.life.hu/trend/20150330-igy-divatozott-az-iheartradio-dijatadojan-madonna-taylor-swift-jennifer-hudson-iggy-azalea.htmlMindössze második alkalommal adták át az iHeartRadio meglehetősen fiatal nemzetközi zenei díjátadó elismeréseit Los Angelesben, amely kedvenc hölgysztárjainknak remek alkalomnak bizonyult divatozni egy keveset. Mutatjuk, kinek hogyan sikerült.Trend--A férfiak szerint Emma Watson a világ legmenőbb csajahttp://www.life.hu/trend/20150330-emma-watson-szinesznot-az-ask-man-listaja-a-vilag-legmeghatarozobb-nojenek-valasztotta.htmlAz Ask Man idén is összeszedte a világ legmeghatározóbb nőinek listáját: úgy látszik, Emma Watson nagy hatást gyakorol a világra, hiszen őt szavazták meg az év legkiemelkedőbb celebnőjének.Trend--Pinkben búcsúzott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20150327-katalin-hercegno-pink-kabatban-bucsuzott-a-szules-elotti-visszavonulasa-elott.htmlUtoljára jelent meg a nyilvánosság előtt a második gyermekével várandós hercegnő. A kis trónörökös április második felében érkezik.Trend--Bréking! Kim Kardashian ismét barna letthttp://www.life.hu/trend/20150327-kim-kardashian-haja-ismet-barna-lett.htmlEz nem tartott sokáig: alig három héttel a nagy hajszínváltás után ismét sötétbarna tincsekkel kapták lencsevégre a valóságshow-sztárt.Trend--Kiállítást rendeznek Karl Lagerfeld legendás kreációibólhttp://www.life.hu/trend/20150326-karl-lagerfeld-divattervezo-legendas-ruhait-kiallitjak-a-bundeskunsthalle-muzeumban-bonnban.htmlEzen a héten nyitotta meg kapuit a német Bundeskunsthalle kiállítása, amelyben az évszázad egyik legmeghatározóbb divattervezőjének alkotásait mutatják be.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.