Ő aztán bevállalós! Eszméletlenül szexi fotókon pózol a magyar fitneszmodell

Forrás: Sloe photo, Fotó: Kökényesdi Zoltán -
szexi Csörgő Adrienn fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszmodelleket sokszor éri olyan kritika, hogy a testük túl férfias, izmos, szálkás. Csörgő Adri WBPF fitnesz világbajnok azonban erre most rácáfol: a róla készült legfrissebb fotókon egyszerűen szupernőies. 

Adri 35 évesen lett a Miss Fitness Universe győztese, és azóta sincs megállás, a magyar lány remek formában van még versenyen kívül is - íme a bizonyíték!

Forrás: Sloe photo, Fotó: Kökényesdi Zoltán

A Life.hu-nak el is árulta, miért pont ilyen képek készültek róla. ,,Ez nem testfestés, hanem ragasztás. Kökényesdi Zoltán fotós ötlete volt, hogy készüljön rólam néhány off szezonos kép, hogy megmutassam, milyen formában vagyok, amikor épp nem versenyzem."

Forrás: Sloe photo, Fotó: Kökényesdi Zoltán

"Valami extrémben gondolkodtunk, és mivel külföldön hatalmas divat ez a ragasztásos (tape-project) megoldás, ezért döntöttünk emellett. Itthon még nem készült ilyen sorozat fitneszmodellről, gondoltam lehetek én az első. Egyébként a fotózás egy jó motiváció arra, hogy ne hagyjam el magam, és figyeljek a formámra" - mesélte Adrienn, mi pedig csak irigykedni tudunk a formás alakjára.

Life.hu tipp

Adrit korábban faggattuk már edzésről, diétáról, kedvenc alakformáló gyakorlatairól - a fitneszmodell ITT mesélt nekünk!

/1501/Fitne2015123231110

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.