karácsony Zalatnay Sarolta húsvét fenyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen rendhagyó lakásdísszel ünnepli az idei húsvétot az énekesnő.

Noha meglehetősen nehéz időszakot kell megélnie az énekesnőnek, ám a húsvét alkalmából félretette gondjait, és különleges módon ünnepli meg az idei húsvétot, melyről képet is feltöltött a közösségi oldalára. A zavarba ejtő fotón egy roskadásig díszített műfenyő található, amin mindössze a rengeteg nyuszi és pillangó jelzi, hogy ezúttal nem karácsonyt ünnepeli az énekesnő.

Forrás: Facebook/ Zalatnay Sarolta

Noha a hagyományos húsvétfa nem egészen így néz ki, ám sokan csak a kép láttán kaptak a fejükhöz, és sajnálkoztak, hogy ez az ötlet nem hamarabb jutott eszükbe.

Aleskáé finom! Belenyaltunk...http://www.life.hu/otthon/20150403-aleska-diamond-safrany-emese-paleo-nyersvegan-tortat-keszit-finom-belenyaltunk.htmlAleska Diamond, vagyis Sáfrány Emese látta vendégül otthonában a Life.hu riporterét. A szexi sztár egy "paleo nyers vegán" tortát sütött, méghozzá áfonya ízűt. Ha kíváncsi vagy, hogyan kellett viszonozni a lány kedvességégt, kiderül a kisfilmből:OtthonFotó: Zsigmond László/Life.huRékasi Károly megmutatta pazar otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20150402-rekasi-karoly-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-megmutatta-pazar-otthonat-ahol-pikali-gerda.htmlIgazi álomlakásban él Rékasi Károly és új párja, Pikali Gerda. A szerelmesek lenyűgöző teraszáról pazar kilátás nyílik a hegyes-dombos vidékre is.Otthon--Sorozatgyilkosságok helyszíne volt… Te beköltöznél a horrorházba?http://www.life.hu/otthon/20150402-aron-alul-kelt-el-az-american-horror-story-sorozatbol-jol-ismert-gyilkos-haz.htmlTöbb mint 20 ember lelte benne halálát, a környéken csak gyilkos házként emlegetik. 2011 óta próbáltak megszabadulni tőle, most talált új lakóra. Less be te is a rettegett villa falai közé!Otthon--Nyuszi, fonott kalács és sok finomság - így ünneplik a húsvétot a magyar sztárokhttp://www.life.hu/csalad/20150404-nyuszi-fonott-kalacs-es-sok-finomsag-igy-unneplik-a-husvetot-a-magyar-sztarok.htmlSütés-főzés, tojásfestés - lássuk, hogyan készülnek a csinos magyar hírességek a húsvétra!CsaládOrigoPelenkás szökevények - te bezárod, ők kimásznak - hogy lehet megakadályozni a bajt?http://www.life.hu/csalad/20150403-a-kisbabak-szokesi-technikakat-dolgozak-ki-video.htmlEgy kisbaba családba érkezése - a hihetetlen öröm mellett - szinte életre szóló nyugtalanság forrása is lehet. A szülő biztonságban szeretné tudni a csemetét, de tökéletes biztonságot lehetetlen garantálni. CsaládThinkstockCaramel nem bírja tovább: vissza kell vennie a tempóbólhttp://www.life.hu/drlife/20150404-molnar-ferenc-caramel-tul-sokat-dolgozik-pihennie-kell.htmlRengeteget dolgozik mostanában Caramel, ám ő is érzi, vissza kell vennie a tempóból - a saját érdekében. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.