Őrizetbe vette a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság azt a 41 éves nőt, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint megölte nyolcéves kislányát.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, április 2-án nyoma veszett egy nyolcéves kislánynak. Legutóbb azt írtuk, a kislányt édesapjától 10 óra körül vitte el az édesanyja, azóta ismeretlen helyen tartózkodnak.

Az MTI és a Police.hu tájékoztatása szerint mostanra emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a tatabányai Á. Anikó ellen. A megalapozott gyanú szerint az asszony egy tatai panzióban megölte tőle külön élő, a tavaszi szünet egy részében nála tartózkodó lányát.

A holttestet a rendőrség lakossági bejelentés alapján hétfő délelőtt találta meg. A nőt a panzióban fogták el a rendőrök, majd előállították a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Á. Anikó beismerő vallomást tett, a rendőrség őrizetbe vette.