„Szép lassan beleszerettem, pedig nem akartam, hogy miattam elhagyja a feleségét”

anyaság Születés LifeNetwork Jön a baba Hadas Krisztával gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves egyedülálló anyuka egy 56 éves nős férfiba szeretett bele. Bár közös életük nem indult zökkenőmentesen, ma már boldogságban és harmóniában nevelik kislányukat, Katicát. Történetüket Hadas Kriszta és stábja a Jön a baba első évadában mutatta be.

„Amikor megismertem Gyurit, tudtam, éreztem, hogy ő az igazi! Szép lassan beleszerettem, pedig nem akartam, hogy miattam elhagyja a feleségét... Persze akartam neki, nekünk szülni, mert tudtam, hogy ő más! Akartam ezt az anyaságot, és igazam lett!" – mesélte Szomolányi Timi a LifeNetwork stábjának. Az asszony már évek óta egyedülálló anyaként nevelte kislányát, Csengét, amikor megismerkedett későbbi szerelmével, Gyurival. A férfi nős volt, sőt két felnőtt fia és már unokái is voltak.

Fotó: Nanasi Pal

Érte megérte!

Ilyen még nem volt Magyarországon: a Jön a baba Hadas Krisztával című, a LifeNetwork csatornán futó dokumentumsorozat anyukái most megmutatják, milyen is egy valódi női test egy, kettő, három vagy akár négy gyermek után, épp csak húszon vagy akár jóval negyvenen túl. Az első és második évad néhány édesanyája úgy döntött, egy közös fotón bevállalják a terhességi csíkjaikat, az itt-ott kidudorodó párnákat, a néhol megereszkedett bőrt, a főszerkesztő-műsorvezető Hadas Kriszta pedig közéjük állt. Miért? Mert érte megérte!

Gyuri 56 éves volt, Timi pedig 41 múlt, amikor 21 kiló leadása után teherbe esett. Az édesapának döntenie kellett: bár nagy fájdalmat okozott volt feleségének, felvállalta szerelmét, és felelősségteljesen várta a kis jövevény érkezését. Mindketten azt vallják, hogy nem tudnak, és nem is akarnak megfelelni minden elvárásnak. Tudják, hogy sokan úgy gondolhatják: ennyi idősen és ilyen élethelyzetben nem illik gyermeket vállalni, de a szerelmüknek nem tudtak, és nem is akartak gátat szabni.

A kisbaba menetrend szerint született meg. A pici Katica pénteken, 13-án simán, kevés fájdalommal, egészségesen, az édesapa aggódó jelenlétében, kicsi hajjal és némi méltatlankodó sírással érkezett a világra – olyan gyorsan, hogy Timi is csupán 40 percet töltött a szülőszobán, Hadas Kriszta és Kéky Kira, a szülések operatőre pedig csupán 9 percet! A fogadott szülész-nőgyógyász doktornő sem ért be a kitolásra, az ügyeletes orvos vezette le a "rohamszülést".

Fotó: Nanasi Pal

Jön a baba Hadas Krisztával 2.

10 édesanya, 11 gyermek – Jön a baba Hadas Krisztával! A LifeNetwork csatornán 2. évadát kezdi az a 10 részes sorozat, mely igazi családi mozi lesz: nem idealizált, hanem valódi családokkal mutatjuk meg, milyen a babavárás, a szülés és a gyermekágyas időszak. Jön a baba Hadas Krisztával, 2. évad május 3-tól minden vasárnap 15:00-kor a LifeNetworkön.

Timi, Gyuri és Csenge gyorsan belerázódott az új élethelyzetbe: Katica nyugodt, bájos, csendes, imádni való kislány, éjjel is jól alszik. Csenge is örül a tesónak, a maga 8 évével roppant felelősségteljes módon segít az ellátásában: etet, altat, öltöztet.

Timi így beszélt anyaságáról és jelenlegi élethelyzetéről:
„Nagyon sajnálom, hogy ilyen későn találkoztunk, de biztosan így volt ez megírva valahol! De remélem, sok az időnk, és együtt szeretetben és szerelemben tudjuk felnevelni a két kislányunkat – mert most már Gyuri lett Csenge életében is az apa. Nagyon szeretem őt! Megadta nekem életem legnagyobb ajándékát! Köszönöm!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.