Mesebeli palota, mesebeli hálószoba, a mesebeli ágyon pedig mesebeli királylány fekszik. Egy bizonyos korban szinte az összes kislányban fékezhetetlen vágy támad a kékvérűekkel való azonosulásra. Ismerős helyzet, ugye? Nézd végig galériánkat, és inspirálódj kedvedre a tökéletes hercegnőszoba kialakításához!

A lurkók hercegnőmániája általában nem áll meg az adott szerepbe való beleéléssel, csak terjed és terjed, mígnem már szinte minden cucca, ruhája, játéka hercegnős nem lesz. Ez a folyamat pedig odáig is eljuthat, hogy a csöpp kis királylány szíve vágya nem lesz más, minthogy egy valódi királyi lakosztályba költözzön be.

És hogy milyen egy igazi hercegnőszoba? Fontos, hogy mindenképpen lányos színek uralkodjanak benne, mint például halvány rózsaszín, fehér, halványlila, esetleg babakék. Egy valódi királylányszoba legfontosabb kelléke azonban nem más, mint a baldachinos ágy! Az alábbi galériánkat végigpörgetve számos variációt találhatsz a színek és a bútorok kombinációjára, inspirálódj belőle bátran!

/1504/H_l_s201541013565