Várhegyi Lucas Palmira megmutatta bombázó alakját

Forrás: FényPont-Média PR -
alak Várhegyi Lucas Palmira Rising Star bikini Afrika bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star félig magyar, félig afrikai származású győztesét egy wellness hotelben kapták lencsevégre, amikor éppen családjával lubickolt.

Nem semmi teste van Lucas Palmirának, aki igazi, zsenge bombázó. Ez aztán a tökéletes alak, semmi plasztika, semmi retus.

Várhegyi Lucas Palmira és húga Forrás: FényPont-Média PR

„Fura, hogy a testemmel és nem a hangommal foglalkoznak, meglepett, hogy a bikinis képem mindenkit ennyire megragadott. Erre nem számítottam, hogy külön cikkek fognak foglalkozni vele. De, ha ez érdekli az embereket, annak örülök" – mondta Palmira a Life.hu újságírójának. Az énekesnő egyébként nagyon jól érezte magát családja körében.

„Anyukám nagyon szereti a közös családi programokat. Korábban apuval, most pedig a nevelőapukámmal, Zsoltival járunk ezekre a programokra, amiket mindannyian élvezünk. Szeretünk kirándulni és pihenni is" – mesélte Palmira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.