Egy ízlésesen berendezett kert egyik központi eleme a terasz. Itt sziesztázol a nyári forróságban, és vendégeidet is itt fogadod, kiemelkedő fontosságú hát, hogy kerti bútoraid hangulatosak és kényelmesek is legyenek. Alábbi válogatásunkkal megpróbáltunk mindkét lényeges szempontnak eleget tenni. Sőt, azokra is gondoltunk, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy kerti bútoraikra több százezer forintot költsenek!

Egy otthonos és hangulatos terasz? Nem nagy varázslat! Amire biztosan szükséged lesz hozzá: kényelmes ülőalkalmatosság, asztal, egy-két hangulatos lámpa és néhány kedves kerti dekoráció. Ezekkel az alapdarabokkal egy csapásra meghitt hangulatot teremthetsz a kertedben. Nem mindegy ám, hogy mindez mennyire terheli meg pénztárcádat! Egy terasz berendezését viszonylag olcsón is meg lehet úszni, de akár szemérmetlenül nagy összeget is az üzletben hagyhatsz. Mi most mindkét megoldásra mutatunk neked ötleteket.

Forrás: Thinkstock

Ha nem számít az ár

Ha az ár nem számít, bátran válogathatsz a kényelmes és hangulatos kerti garnitúrák között. Színek, formák, stílusok garmada vár rád. A bútorokhoz jól illő lámpák, növénytároló ládák vagy kisebb-nagyobb kerti díszek még barátságosabbá varázsolják majd a környezetedet.

1. KIKA Kétszemélyes hintaszék 79.900 forint, 2. IKEA Pavilon 54.990 forint, 3. Jysk Madáretető 4.990 forint, 4. IKEA Napelemes LED lámpa 4.490 forint, 5. IKEA Kanapé együttes 190.870 forint, 6. Tchibo Virágtartó 41.995 forint, 7. Jysk tűzrakó 15.990 forint

Kedvező ár, maximális komfortérzet

Tartsd szem előtt, hogyha valami pénztárcabarát, nem feltétlenül jelenti azt, hogy rossz minőségű vagy gagyi! Ebben az esetben is lehet figyelni a kényelemre és a stílusra egyaránt, sőt kell is! Ha szemfülesen válogatsz, a számládon valószínűleg jóval kisebb összeg szerepel majd, a kerted összképén viszont ez nem fog meglátszani.

1. IKEA Napelemes függőlámpa 2.290 forint, 2. IKEA Napernyő 5.990 forint, 3. IKEA Étkezőszett 9.970 forint, 4. Tchibo Virágláda szett 16.995 forint, 5. Jysk Madáretető 1.490 forint, 6. Butlers Földnedvességmérő madárka 3.321 forint 7. Butlers Nyugágy 16.110 forint