Bár a hollywoodi hírességeknek nem kell sokat spórolni, hogy megvehessék a legdrágább luxuskozmetikumokat, sok terméket mégis olcsó, a legtöbb háztartásban megtalálható termékekkel helyettesítik. Sosem találnád ki, Blake Lively mire használja a majonézt. 

Shailene Woodley trükkje 

A színésznő régóta híve a természetes trükköknek, éppen ezért rúzs helyett gyakran céklalével színezi ajkait. 

Forrás: AFP/Larry Busacca
Így csináld!
Főzz meg egy fej céklát, pucold meg, és a levével színezd be ajkaid. Hagy megszáradni, és már kész is a természetes rúzs.

Blake Lively trükkje

Blake Lively híres a gyönyörű szőke hajáról. Azt hinnénk, ez a méregdrága luxustermékeknek köszönhető, de a színésznő egy egészen egyszerű trükköt alkalmaz. Majonézet ken a fürtjeire. 

Forrás: AFP
Így csináld!
Kenj a hajad alsó kétharmadára majonézt, és hagyd rajta, amíg zuhanyzol. Ezután mosd meg a hajad tövét, majd a végét samponnal, amivel kimosod belőle a majonézt is. Gyönyörű fényes és puha lesz a végeredmény.

Lupita Nyong'o trükkje

A 12 év rabszolgaság sztárja az avokádóra esüszik, mint legjobb bőrápoló, de hajára is rendszeresen használja évek óta.

Forrás: AFP
Így használd!
Készíts avokádó pürét, és pakolásként helyezd fel a bőrödre, hagyd rajta 10-20 percig, majd mosd le. Ugyanígy alkalmazhatod a hajvégeiden is, kókuszzsírral összekeverve. Az avokádó nagyon puhává varázsolja a bőrt.

Scarlett Johansson trükkje

A színésznőnek irigylésre méltó porcelánbőre van, sosem láttunk még rajta bőrhibákat. Szerencsére megtudtuk, mi a titka: almaecettel mos arcot naponta.

Forrás: AFP
Így használd!
Mosd meg vízzel az arcod, majd tegyél vattakorongra néhány csepp almaecetet, és töröld végig az arcodat vele.

Kate Moss trükkje

Kate Moss gyors és egyszerű módon varázsol magának gyönyörű bőrt. Éjszakára vízbe szeletelt uborkát fagyaszt le, majd reggel áttörli vele az arcát. 

Forrás: AFP
Így használd!
Tegyél be éjszakára egy pohár uborkás vizet a mélyhűtőbe. Ha reggel áttörlöd az arcod a fagyott uborkás vízzel, azonnal eltűnik a puffadás és a fáradtság jelei az arcbőrödről!