JLo combjai és Scarlett Johansson szuperkarcsú dereka vitte a prímet az MTV Movie Awards vörös szőnyegén

Kelly Osbourne fashion week Scarlett Johansson Amber Rose Emily Ratajkowski Jennifer Lopez MTV Movie Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTV Movie Awards nem a nagyestélyik gálája, de azért így is láthattunk érdekes, rémes és szerencsére csodás ruhadarabokat is. Mutatjuk is, mely sztárok láttán kaptuk fel a fejünket!

Akiknek sikerült

Cara Delevingne

A lilával nem árt vigyázni, ám Cara mesterien választott színt és fazont is. A ránézésre is nagyon finom anyagú, romantikusan bájos Reem Acra-ruha ebben a padlizsánszínben csodás volt, az i-re a pontot a modell lábai tették fel.

Forrás: AFP/Rich Polk

Hailee Steinfeld

Elsőre talán furcsának tűnhet ez a Rodarte-szett, ám miért is ne viselhetne egy ilyen extrém összeállítást a bájos és nagyon fiatal színésznő egy lazább díjátadón? Szerintünk jól választott, még akkor is, ha ezt a szandált (vagy mit?) még képtelenek voltunk megszeretni.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Scarlett Johansson

A korallos lazacszínű Zuhair Murad-szettbe azonnal beleszerettünk, a fazon eszméletlenül kiemeli a színésznő szülés után is szuperkarcsú derekát. Scarlett a gála egyik üde színfoltja volt, a mentaszínű kiegészítőkkel pedig tökéletesen beletrafált.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Holland Roden

A színésznő Caterina Gatta tervező kreációját viselte, a szettet egy halványkék cipellővel dobta fel. Tetőtől talpig tökéletes!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Jennifer Lopez

Természetesen az est egyik legszexibbje a legtöbbet tapasztalt énekesnő, JLo volt. A Versus Versace-ruha mindent megmutatott, amire csak viselője büszke lehet, ám a kedvenc darabunk mégis a Giuseppe Zanotti szandál volt. Ebben egy életet le tudnánk élni...

Forrás: AFP/Jason Merritt

Emily Ratajkowski

A színésznő abszolút az "egy zsákban is szexi" kategóriába tartozik, ám ha egy ilyen Fausto Puglisi-ruhába bújik, természetesen minden szem rá szegeződik. Az egyszerű lófarok tökéletes választás volt, egy ilyen szettet kár lett volna bármi mással párosítani.

Forrás: AFP/Rich Polk

Bella Thorne

Csodás színek, bájos fazon - ez a Peter Pilotto-ruha remekül mutat a vörös hajú színésznőn.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Tinashe

Ilyen az, amikor egy fekete maxiruha viselésétől nem lesz hollószerű a végeredmény. Az Adam Selman-kreáció pont annyira elegáns, amennyire kell - mi nagyon szerettük ezt a szettet!

Forrás: AFP/Michael Buckner

Shailene Woodley

A csillagainkban a hiba című film bájos arcú sztárja egészen más stílust választott a vörös szőnyegre, mint a többi filmcsillag, de nem tette rosszul: ezzel az Isabel Marant-szettel üde színfoltja lett a gálának, a vörös rúzs pedig istenien áll neki!

Forrás: AFP/Michael Buckner

Akiknek nem sikerült

Bai Ling

Rajta többnyire sokkoló darabokat látunk, és ez idén sem volt másként. A kínai színésznő egy, mondhatni, autentikus szettben érkezett a díjátadóra.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Rebel Wilson

A 29 éves ausztrál színésznő szárnyakkal és melltartóban sokkolt, később azonban szerencsére átöltözött. Talán a Victoria's Secret angyalait próbálta kifigurázni?

Forrás: AFP/Michael Buckner

Charli XCX

Nincs MTV-gála Charli XCX nélkül, akinek sikerült megtalálni az idei szezon legrémesebb cipőjét. Ha pedig kockás, akkor mi inkább az ingre szavazunk!

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Kinek a szettje tetszik legjobban?

Rúzs apró ajkakon - miért ne? Ravasz trükkök Larion Oscar sminkmestertőlhttp://www.life.hu/trend/20150409-smink-ls-szepsegapolas-ruzs-kis-ajkakra-larion-oscar-trukkjei.htmlOdáig vagy a mámorítóan szép tavaszi rúzsokért, ám túl picinek gondolod az ajkaidat ahhoz, hogy ilyesmit bevállalj? Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan viselheted mégis kedvenc tavaszi színeidet – lesd el a profi trükkjeit!TrendThinkstockTóth Gabi hasvillantós szettje, extrém ruhaköltemények - így buliztak a magyar sztárok a nyuszibulibhttp://www.life.hu/trend/20150410-playboy-men-of-the-xear-2015-ilyen-ruhaban-volt-toth-gabi-horanyi-juli-dobo-kata.htmlCsütörtök este kiosztották a Playboy Magazin Man Of the Year díjait, a gálán természetesen több hazai szépség is megjelent. Dobó Kata a hónap egyik kedvenc színében gálázott, Horányi Juli ruhája lenyűgözött bennünket, Tóth Gabi pedig szexiskedett egy sort. Mutatjuk is, miről van szó!TrendFotó: Zsigmond László/Life.huViszlát, meleg holmik, bundás csizmák! Így pakold el okosan a téli cuccaidathttp://www.life.hu/trend/20150410-hogyan-tedd-el-teli-ruhaidat-a-kovetkezo-szezonig-ime-nehany-tipp.htmlÚgy tűnik, visszavonhatatlanul megérkezett a tavasz, eljött a gardróbcsere ideje: a téli ruhákat végre a szerkény mélyére teheted, és előkerülhetnek a topok, a pólók, a ruhák, a szakadt farmerek és a sortok. Ám nem mindegy, hogyan búcsúzol a téli daraboktól - mutatjuk is, mire érdemes különösen odafigyelned!TrendThinkstock5 kérdés a szépségről: Regős Lilihttp://www.life.hu/trend/20150403-5-kerdes-a-szepsegrol-regos-lili-fitneszmodell.htmlA gyönyörű fitneszbajnok azt már többször bebizonyította, hogy az alakja tökéletes, ám az edzésen és az étkezésen kívül a bőrápolásra is nagy gondot fordít. A Life.hu sorozatában Regős Lili mesél szépségtitkairól. Trend--Frissítsd fel és tedd ragyogóvá az arcod a tökéletes pirosítóval!http://www.life.hu/trend/20150402-larion-oscar-sminkmester-tippjei-pirosito-vasarlashoz.htmlA smink egyik fontos eleme az arcpirosító: szebbnél szebb színekkel adhatsz új színt az arcodnak, és frissé, üdévé varázsolhatod a megjelenésedet. Larion Oscar sminkmester most segít rátalálni a legideálisabb darabokra. TrendThinkstockRettegj Kate Upton! Charlotte McKinney színre lépetthttp://www.life.hu/trend/20150404-charlotte-mckinney-nagyon-dogos-szexi-fotok-keszultek-rola.htmlCharlotte McKinney nevét ideje megjegyezni: a 22 éves modell a megtévesztésig hasonlít Kate Uptonra, és pózolni is legalább annyira szeret, TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.