Az MTV Movie Awards nem a nagyestélyik gálája, de azért így is láthattunk érdekes, rémes és szerencsére csodás ruhadarabokat is. Mutatjuk is, mely sztárok láttán kaptuk fel a fejünket!

Akiknek sikerült

Cara Delevingne

A lilával nem árt vigyázni, ám Cara mesterien választott színt és fazont is. A ránézésre is nagyon finom anyagú, romantikusan bájos Reem Acra-ruha ebben a padlizsánszínben csodás volt, az i-re a pontot a modell lábai tették fel.

Forrás: AFP/Rich Polk

Hailee Steinfeld

Elsőre talán furcsának tűnhet ez a Rodarte-szett, ám miért is ne viselhetne egy ilyen extrém összeállítást a bájos és nagyon fiatal színésznő egy lazább díjátadón? Szerintünk jól választott, még akkor is, ha ezt a szandált (vagy mit?) még képtelenek voltunk megszeretni. 

Forrás: AFP/Jason Merritt

Scarlett Johansson

A korallos lazacszínű Zuhair Murad-szettbe azonnal beleszerettünk, a fazon eszméletlenül kiemeli a színésznő szülés után is szuperkarcsú derekát. Scarlett a gála egyik üde színfoltja volt, a mentaszínű kiegészítőkkel pedig tökéletesen beletrafált. 

Forrás: AFP/Michael Buckner

Holland Roden

A színésznő Caterina Gatta tervező kreációját viselte, a szettet egy halványkék cipellővel dobta fel. Tetőtől talpig tökéletes!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Jennifer Lopez

Természetesen az est egyik legszexibbje a legtöbbet tapasztalt énekesnő, JLo volt. A Versus Versace-ruha mindent megmutatott, amire csak viselője büszke lehet, ám a kedvenc darabunk mégis a Giuseppe Zanotti szandál volt. Ebben egy életet le tudnánk élni...

Forrás: AFP/Jason Merritt

Emily Ratajkowski

A színésznő abszolút az "egy zsákban is szexi" kategóriába tartozik, ám ha egy ilyen Fausto Puglisi-ruhába bújik, természetesen minden szem rá szegeződik. Az egyszerű lófarok tökéletes választás volt, egy ilyen szettet kár lett volna bármi mással párosítani. 

Forrás: AFP/Rich Polk

Bella Thorne

Csodás színek, bájos fazon - ez a Peter Pilotto-ruha remekül mutat a vörös hajú színésznőn. 

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Tinashe

Ilyen az, amikor egy fekete maxiruha viselésétől nem lesz hollószerű a végeredmény. Az Adam Selman-kreáció pont annyira elegáns, amennyire kell - mi nagyon szerettük ezt a szettet!

Forrás: AFP/Michael Buckner

Shailene Woodley

A csillagainkban a hiba című film bájos arcú sztárja egészen más stílust választott a vörös szőnyegre, mint a többi filmcsillag, de nem tette rosszul: ezzel az Isabel Marant-szettel üde színfoltja lett a gálának, a vörös rúzs pedig istenien áll neki!

Forrás: AFP/Michael Buckner
Akiknek nem sikerült

Bai Ling

Rajta többnyire sokkoló darabokat látunk, és ez idén sem volt másként. A kínai színésznő egy, mondhatni, autentikus szettben érkezett a díjátadóra. 

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Rebel Wilson

A 29 éves ausztrál színésznő szárnyakkal és melltartóban sokkolt, később azonban szerencsére átöltözött. Talán a Victoria's Secret angyalait próbálta kifigurázni?

Forrás: AFP/Michael Buckner

Charli XCX

Nincs MTV-gála Charli XCX nélkül, akinek sikerült megtalálni az idei szezon legrémesebb cipőjét. Ha pedig kockás, akkor mi inkább az ingre szavazunk!

Forrás: AFP/Frederic J. Brown