Beyoncé új "apukát" kapott - bővült az énekesnő családja

Forrás: Cliff Watts/beyonce.com -
Richard Lawson esküvő luxusyacht Jay Z Beyoncé Blue Ivy Carter dress code Fehér Tina Knowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé 61 éves anyukája, Tina Knowles vasárnap este hozzáment a 68 éves színészhez, Richard Lawsonhoz. A bulit egy luxusjachton tartották.

A híres énekesnő hétfőn posztolt a weboldalán egy képet a friss házasokról. A fotón a vőlegény és az ara is fehér ruhát visel, ez volt egyébként a dress code az esküvőn, így a vendégek is fehérbe öltözve jelentek meg – ez alól nem volt kivétel Beyoncé, Jay Z, a hároméves kislányuk, Blue Ivy és Solange Knowles sem.

Forrás: Cliff Watts/beyonce.com

A pár 2013-ban kezdett el randizgatni. „Hosszú idő óta most vagyok a legboldogabb" – nyilatkozta akkor Tina Knowles a színésszel való kapcsolatáról. Richard Lawson egyébként több filmben szerepelt, és legtöbbször kisebb mellékszerepeket játszott.

Ide kattintva egy videót is találsz a jachton bulizó vendégekről.

Így öltöznek a sztárok anyukái

A Life.hu megnézte, milyen ruhákat viselnek a leghíresebb sztárok anyukái. Kattints ide az összeállításért.

Nyugdíjba vonul Gisele Bündchen http://www.life.hu/trend/20150414-gisele-bundchen-brazil-modell-nyugdijba-vonul-a-kifutokrol.html A világ leghíresebb topmodelljét nem fogjuk többet a kifutókon látni. A teste üzent a modellnek – ezért fejezi be a pályafutását. Trend -- Kit érdekel, Cate Blanchett milyen tamponmárkát használ? http://www.life.hu/trend/20150413-cate-blanchett-szerint-tamponja-markajara-is-ra-fognak-kerdezni-a-voros-szonyegen.html A híres színésznő kifakadt a riporterek vörös szőnyeges kérdésein. Cate szerint már csak a tamponja márkájára nem kérdeznek rá. Trend -- JLo beterpesztett – így készült az MTV díjátadójára http://www.life.hu/trend/20150413-jennifer-lopez-az-mtv-movie-awards-gala-elott-versace-kontosben-terpesztett.html Jennifer Lopez vasárnap az MTV Movie Awardsra volt hivatalos. Az énekesnő a készülődés pillanatait Instagram oldalán osztotta meg a rajongóival – és nem is akármilyen képeket posztolt. Trend -- Brooklyn Beckham igazi partiarc lett http://www.life.hu/trend/20150413-brookly-beckham-tetovalast-villantott-a-coachella-fesztivalon.html A legnagyobb Beckham-fiú, Brooklyn, aki nemrégiben 16 éves lett, tetoválást villantott az év legmenőbb fesztiválján. Trend -- Imádnivaló tavaszi szettek sportosan csinos lányoknak http://www.life.hu/trend/20150326-imadnivalo-tavaszi-szettek-sportosan-csinos-lanyoknak.html Nincs kedved a tűsarkú cipőkhöz, mert valami sokkal kényelmesebbre vágysz az egész napos rohangáláshoz? Íme, három szett, ami tökéletes sportosan csinos csajoknak. Trend -- Brutális! Kelemen Anna szája óriásira nőtt http://www.life.hu/trend/20150413-kelemen-anna-playmate-botranykonyviro-szaja-oriasira-nott-hatalmas-voros-ajkakat-villantott.html Annácska ezúttal nem bízta a véletlenre, és hatalmas, dagadó ajkakkal pózolt. Vajon mitől lett óriási, szív alakú szája a playmate-nek? Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.