átlátszó ruha Kanye West Párizs címke kim kardashian fenék leggings edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashianról majdnem minden napra jut egy divatbaki. Ezúttal egy fitneszteremből távozva villantotta meg kerek fenekét, nem is akárhogy – ugyanis átlátszó nadágban volt, és bugyit bizony elfelejtett felvenni.

Kim Kardashian fenekéről valószínűleg már mindent tudunk. De így, ahogyan ízlésesen rálóg a nadrág címkéje, talán még nem láttuk. A celebnőt egyébként edzés után kapták le az átlátszó leggingsben smink nélkül.

Az edzés után ebben a szintén meghökkentő, de ezúttal cicivillantós szettben ment vásárolgatni férjével, Kanye Westtel. A párocska egyébként Párizsban pihen a napokban.

Forrás: Northfoto

Kerek popsi, kockahas, szupernőies idomok - lesd el Kim Kardashian életmódtippjeit!

Miután 20 kilót leadott a terhességét követően, 2014 nyarán megfogadta Kim, hogy visszanyeri legjobb formáját, azaz 2009-es bikinitestét. Heti ötszöri edzés mellett öt módszerre esküszik még a híresség. Őt elnézve úgy tűnik, ezek nagyon is hatásosak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.