A 21 éves Sophia Adams, aki a hétköznapokban rendőrnek tanul, megnyerte a londoni plus-size modellek "Star in a Bra" (sztárok melltartóban) elnevezésű versenyét.

A versenyt egy plus-size fehérneműmárka szervezte, így a nyertes, Sophia egy éven keresztül a márka arca lesz, és az aktuális katalógust is vele fotózzák. A fiatal lány így nyilatkozott magáról a verseny folyamán: „Mindig is rengeteg problémám volt magammal: utáltam a testemet, és állandóan más akartam lenni. Aztán, ahogy kicsit idősebb lettem, rájöttem: mindez arról szól, hogy én elfogadom-e saját magamat, és képes vagyok-e arra, hogy a testemet lelkem templomaként lássam és kezeljem."

Forrás: starinabra.com

A fehérneműmárka, amely a versenyt szervezte, egyébként már ismerős lehet: ők indították el ugyanis a Victoria's Secret modellek elleni kampányt. Az #ImNoAngel elnevezésű kezdeményezés célja bemutatni, hogy a szépség sokkal tágabb fogalom, mint ahogy azt a Victoria's Secret hirdeti. Vagyis minden méret, minden forma gyönyörű és tökéletes.

Forrás: starinabra.com
Igazi nők meztelenül

Nem ez volt az első alkalom, hogy plus-size modellek mutatták meg magukat fehérneműben. Itt találsz egy gyönyörű válogatást nőies idomú modellekről, akiket szexi fehérneműkben fotóztak.