Ez a lány nyerte a plus-size fehérneműs modellversenyt

Forrás: starinabra.com -
fehérnemű Sophia Adams plus size test elfogadás Victoria's Secret verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves Sophia Adams, aki a hétköznapokban rendőrnek tanul, megnyerte a londoni plus-size modellek "Star in a Bra" (sztárok melltartóban) elnevezésű versenyét.

A versenyt egy plus-size fehérneműmárka szervezte, így a nyertes, Sophia egy éven keresztül a márka arca lesz, és az aktuális katalógust is vele fotózzák. A fiatal lány így nyilatkozott magáról a verseny folyamán: „Mindig is rengeteg problémám volt magammal: utáltam a testemet, és állandóan más akartam lenni. Aztán, ahogy kicsit idősebb lettem, rájöttem: mindez arról szól, hogy én elfogadom-e saját magamat, és képes vagyok-e arra, hogy a testemet lelkem templomaként lássam és kezeljem."

Forrás: starinabra.com

A fehérneműmárka, amely a versenyt szervezte, egyébként már ismerős lehet: ők indították el ugyanis a Victoria's Secret modellek elleni kampányt. Az #ImNoAngel elnevezésű kezdeményezés célja bemutatni, hogy a szépség sokkal tágabb fogalom, mint ahogy azt a Victoria's Secret hirdeti. Vagyis minden méret, minden forma gyönyörű és tökéletes.

Forrás: starinabra.com

Igazi nők meztelenül

Nem ez volt az első alkalom, hogy plus-size modellek mutatták meg magukat fehérneműben. Itt találsz egy gyönyörű válogatást nőies idomú modellekről, akiket szexi fehérneműkben fotóztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.