Dögös fehérnemű kampányban pózolnak a plus size modellek

Forrás: www.lanebryant.com -
fehérnemű modell kampány sokszínűség petíció Ashley Graham fekete-fehér plus size szépség Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folytatódik a plus size modellek Victoria's Secret ellen folytatott kampánya. Ezúttal dögös fotósorozattal álltak elő, hogy megmutassák: a szépség nem annyira egyoldalú, ahogyan azt a híres fehérneműmárka hirdeti.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, több plus size modell az "Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" jelszóval kezdett aláírásgyűjtésbe a Victoria's Secret üzletpolitikája ellen, amely a „Tökéletes test" elnevezésű kampanyával vívta ki sok nő ellenszenvét. A petíciót támogatók szerint a Victoria's Secret rettenetesen bekorlátozza a szépség fogalmát.

Forrás: www.lanebryant.com


Egy fehérneműmárka, amely szintén egyetértett a plus size modellek álláspontjával, április 6-án prezentálta az #ImNoAngel elnevezésű kezdeményezést, ami a sokszínűséget ünnepli: mindenféle méretet és alakot tökéletesnek lát. A fekete-fehér képeken hat modell szerepel, többek között Ashley Graham. Ő volt az első plus size modell, akit a Sports Illustrated magazinba fotóztak.

Igazi nők meztelenül

Nem ez volt az első alkalom, hogy plus size modellek mutatták meg magukat fehérneműben. Itt találsz egy gyönyörű válogatást nőies idomú modellekről, akiket szexi fehérneműkben fotóztak.

86 éves Instagram-sztár lett az ismert divatmárka arcahttp://www.life.hu/trend/20150407-baddie-winkle-a-nyolcvanhat-eves-instagram-sztar-lett-a-dimepiece-marka-uj-arca.htmlA 86 éves Baddie Winkle idős kora ellenére az egyik legvagányabb "csaj", akit eddig láttunk. Ezúttal egy divatmárka arcaként készültek róla extravagáns fotók.Trend--Íme a legifjabb Kardashian babahttp://www.life.hu/trend/20150403-kourtney-kardashian-megmutatta-harmadik-kisgyereket.htmlKourtney Kardashian végre posztolt egy rendes képet decemberben született kisfiáról.TrendOrigoSportos, csinos, kényelmes - menő lapos cipők tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20150326-sportos-csinos-kenyelmes-meno-lapos-cipok-tavaszra.htmlA tűsarkúnál nincs szexibb lábbeli, ám vannak helyzetek, amikor nem árt valami kényelmes, de azért csinos vagy legalábbis divatos cipellő. Idén is van miből válogatni - máris mutatjuk!TrendThinkstockMiért ilyen lestrapált Christian Bale?http://www.life.hu/trend/20150406-christian-bale-szinesz-igencsak-apolatlan-es-igenytelen-kulseju-mostanaban.htmlA Batman filmek sztárjáról utoljára 2013 februárjában írtuk meg, hogy szőrös, szakadt fickó benyomásást kelti. Aztán eljött a mostani hétvége.Trend--5 kérdés a szépségről: Regős Lilihttp://www.life.hu/trend/20150403-5-kerdes-a-szepsegrol-regos-lili-fitneszmodell.htmlA gyönyörű fitneszbajnok azt már többször bebizonyította, hogy az alakja tökéletes, ám az edzésen és az étkezésen kívül a bőrápolásra is nagy gondot fordít. A Life.hu sorozatában Regős Lili mesél szépségtitkairól. Trend--Feszes mellei alatt kötött csomót ingére Nicole Scherzinger: Nagyon dögös!http://www.life.hu/trend/20150406-nicole-scherzinger-igazan-dogosen-erkezett-az-nbc-universal-summer-press-tour-rendezvenyre.htmlÚgy tűnik, kezd magára találni Lewis Hamiltonnal való szakítása után Nicole Scherzinger. A 36 éves énekesnő, aki legutóbb mellbimbóit is kivillantotta, egyre szexibb és dögösebb rucikban jelenik meg a nyilvánosság előtt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.