A szépség megmutatta, milyen eredményt ért el két és fél hónap alatt.

Alig néhány órája tette fel a Facebookra Kata az alábbi posztot, máris hajba kaptak alatta a kommentelők. Persze volt, akinek az indulatai Katát célozták meg, és akadt, aki kizártnak tartja, hogy a bal oldali képen is Hajdú Péter felesége látható. "Ez minden nőnek sikerülhetne, ha nem lennének a munkahelyükön reggeltől délután 4-ig!" – írja egy vélhetően nem rajongó kommentelő, ezt pedig egy másik: "Kedves Kata! Azt lelkesen felsoroltad, hogy dolgozol, két gyereket nevelsz... stb. De a háztartást is Te vezeted? Te mosol, takarítasz abban a barom nagy házban? Gratulálok! Csodás feneked van! Gondolom a sok felmosástól."

Sokat hezitáltam, hogy megosszam-e ezt a fotót veletek, de most úgy döntöttem, hogy igen! Azért jutottam erre a dönté...

Posted by Kata Sarka on 2015. április 17.

Persze bőven találhatunk az oldalon elismerő hozzászólásokat is, mint például ez: "Szép munka drága Kata! Az álmainkat nem érdemes feladni, mert egy nap rájössz, hogy ma érted volna el a célod, de feladtad. Én is ugyanígy próbálkozom a tükör előtt. Remélem egyszer én is így fogok kinézni."

Vélemények ide vagy oda, Kata valóban bomba jól néz ki, mi sárgulunk az irigységtől.