Rákóczi Feri: „Jöhet a harmadik baba!"

forrás: Life.hu -
baba szerep iskola önmegvalósítás rádiós Morning Show Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rádiós műsorvezető, és párja, a divattervező Judith, úgy döntöttek, készen állnak az újabb babára.

„Bár alig férünk el a lakásban a nagyszerű gyerekeink és a rengeteg cuccunk miatt, igen, valóban aktívan benne vagyunk az alkotási fázisban" – nyilatkozta a Blikknek a Morning Show műsorvezetője.

A párnak két gyermeke van, Panna, aki szeptembertől megy iskolába, és Soma. A szerelmeseknek egyébként komoly szervezőkészséget igényelnek a mindennapjaik. Reggel mindent Judith intéz, hiszen Rákóczi Feri ekkor már a rádióhallgató közönséget szórakoztatja, és amióta megnyitották az éttermüket, sokszor este is dolgoznak. Mindezek ellenére alig várják, hogy megfoganjon a kisbaba.

forrás: Life.hu


„Egy 21. századi nőnek több szerepe van, az anyaság mellett igenis belefér az önmegvalósítás, és persze azt sem szabad elfelejteni, hogy közben szerelmes társ is. Ez a jövőben sem lesz másképpen, három gyerekkel sem. De ha a harmadik is olyan nyugodt lesz, mint a nagytesók voltak, akkor ki is fogjuk tudni aludni magunkat" – nyilatkozta a lapnak Judith.

Rákóczi Feri egyébként többször is azt az ígéretet tette hallgatóinak, hogy ha megszületik harmadik kisbabájuk, feleségül veszi a párját! Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Aranytömböt markolt Rákóczi Feri

Rákóczi Feri a Class FM műsorvezetője húszmillió forintot érő színaranyat tarthatott a kezében. A fotót itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.