A rádiós műsorvezető, és párja, a divattervező Judith, úgy döntöttek, készen állnak az újabb babára.

„Bár alig férünk el a lakásban a nagyszerű gyerekeink és a rengeteg cuccunk miatt, igen, valóban aktívan benne vagyunk az alkotási fázisban" – nyilatkozta a Blikknek a Morning Show műsorvezetője.

A párnak két gyermeke van, Panna, aki szeptembertől megy iskolába, és Soma. A szerelmeseknek egyébként komoly szervezőkészséget igényelnek a mindennapjaik. Reggel mindent Judith intéz, hiszen Rákóczi Feri ekkor már a rádióhallgató közönséget szórakoztatja, és amióta megnyitották az éttermüket, sokszor este is dolgoznak. Mindezek ellenére alig várják, hogy megfoganjon a kisbaba.

forrás: Life.hu


„Egy 21. századi nőnek több szerepe van, az anyaság mellett igenis belefér az önmegvalósítás, és persze azt sem szabad elfelejteni, hogy közben szerelmes társ is. Ez a jövőben sem lesz másképpen, három gyerekkel sem. De ha a harmadik is olyan nyugodt lesz, mint a nagytesók voltak, akkor ki is fogjuk tudni aludni magunkat" – nyilatkozta a lapnak Judith.

Rákóczi Feri egyébként többször is azt az ígéretet tette hallgatóinak, hogy ha megszületik harmadik kisbabájuk, feleségül veszi a párját! Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Aranytömböt markolt Rákóczi Feri
Rákóczi Feri a Class FM műsorvezetője húszmillió forintot érő színaranyat tarthatott a kezében. A fotót itt nézheted meg.