Répahegyező és bociporszívó - a te konyhádból sem hiányozhatnak!

kiegészítő otthon konyha vicces dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádsz sütni-főzni és, ha teheted, a legtöbb időt a konyhában töltöd? Akkor ez a válogatás neked szól! Meg persze azoknak is, akik vevők a humorra és az ötletes megoldásokra. Konyhai kiegészítők kicsit másképp.

Nem kell feltétlenül a legújabb trendeknek megfelelned, a lényeg, hogy a konyhád dizájnja a te egyéniségedet, stílusodat tükrözze. Ha oda vagy a nem mindennapi, vicces megoldásokért, válogass bátran összeállításunkból! A fő szempontunk az volt, hogy mókás és persze praktikus darabokat állítsunk össze, amelyek vidám megjelenésüknek köszönhetően garantáltan élvezetesebbé varázsolják a konyhában eltöltött perceket, de ötletes ajándékként is funkcionálhatnak konyhatündér ismerőseid számára. Íme a Life.hu kedvenc tréfás darabjai!

1. Mogyorótörő mókus - Butlers 2.990 forint, 2. Répahegyező - bigyoshop.hu 3.990 forint, 3. Szendvicsforma - Pazar cuccok shop 1.790 forint, 4. Morzsporszívó boci - gasztroshop.hu 3.590 forint, 5. Titanic jégkockakészítő forma - kutyubazar.hu 3.000 forint 6. Fedél pajtik - bigyoshop.hu 4.190, 7. Polaroid sajtreszelő - beststuff.hu 1.490 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.