Így ünnepelte Kim Kardashian a Föld Napját

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian -
Föld napja Kourtney Kardashian szelfi kim kardashian könyv bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minket is megdöbbentett, de a sztár valóban megemlékezett a Föld Napjáról – persze mindezt egy bikinis fotóval tette.

Mi nagyon szeretjük, amikor egy celeb az élet valóban fontos dolgaira irányítja rajongói figyelmét. Így még azt sem bánjuk, hogy Kim Kardashian a Föld Napjáról megemlékező fotóját könyvének reklámozására használja. Mert bizony ez a szexi kép is bekerült a Selfish című hamarosan megjelenő könyv válogatásába.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

Úgy látszik, hogy az egész Kardashian-klán nagy figyelmet fordít gyönyörű Földünk védelmére, ugyanis Kourtney is posztolt egy fotót a neves nap alkalmából!

Forrás: Instagram/ Kourtney Kardashian

Ezúttal hallgassunk a Kardashianokra: vigyázzunk a Földre!

Április 22. A Föld napja

Immár 25 éve ünnepeljük Magyarországon is a Föld Napját. A világszintű kezdeményezés szervezői minden évben különféle eseményekkel irányítják rá a figyelmet a természet védelmére. Olvasd el a cikkünket!

Nem talál munkát a Szepesi Niki, a szexbotrányt robbantó úszónő http://www.life.hu/bulvar/20150423-szepesi-nikolett-uszono-nem-talal-munkat.html Szepesi Nikinek nem fizette ki a könyvéért járó összeg egy részét a kiadó, ráadásul munkát sem talál a botránykönyveivel híressé vált úszónő. TV + Bulvár -- Éden Adri és Patrik több helyszínen is egymásnak estek http://www.life.hu/bulvar/20150423-eden-adri-es-eden-patrik-az-eden-hotel-3-jatekosai-szexeltek.html Adri és Patrik nem sok mindent csináltak az Éden Hotelben, de szexelni elég gyakran szoktak, a nézők nagy örömére. Most újra megtették. TV + Bulvár -- Friderikusz: "Szerintem a boldogság születési rendellenesség" http://www.life.hu/bulvar/20150423-friderikusz-sandor-maganyos.html Friderikusz Sándor azt állítja, mióta él, magányra van kárhoztatva. Gyerekkorában is magának való volt, ez pedig felnőttként sem változott meg. TV + Bulvár Origo Bréking! Éden Gábor és Nóri majdnem szexeltek! http://www.life.hu/bulvar/20150423-eden-gabor-es-nori-az-eden-hotel-3-jatekosai-majdnem-szexeltek.html Gábor és Nóri már a fiú beköltözésekor összemelegedtek a jacuzziban, és egyre inkább úgy áll Nóri szénája, hogy hamarosan szex is lesz a dologból. Egy majdnemszex már megvolt. TV + Bulvár -- Berki Krisztán élő adásban vallott szerelmet Cserpes Laurának http://www.life.hu/bulvar/20150423-berki-krisztan-elo-adasban-vallott-szerelmet-cserpes-lauranak.html Bombaként robbant a hír, hogy Berki Krisztián újabb hódítása bizony nem más, mint Cserpes Laura. A műsorvezető pedig már szerelmet is vallott Laurának – ráadásul élő adásban. TV + Bulvár Origo Megtaláltuk a videót! Ekkor vetett szemet Berki Cserpes Laurára http://www.life.hu/bulvar/20150422-igy-vetett-szemet-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-cserpes-laura-enekesnore-videoval.html A Fem3Café archívumában rátaláltunk a videóra, amely az új celebpár első flörtölését rögzítette. Így csap le választottjára a macsó Berki Krisztián. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.